Moskisvet.com
Tekmovalka Mirela

Drugo

Ji je 'bigbrotherjevka' res podobna?!

N.J.
01. 08. 2018 14.04
47

Komaj nekaj dni so tekmovalci v hiši Big Brother, pa je dogajanje že več kot le zanimivo! Prav posrečeni so tudi vsi, ki šov spremljajo, in med drugim očitno iščejo, komu so tekmovalci še najbolj podobni.

Tekmovalka Mirela
Tekmovalka Mirela FOTO: osebni arhiv

Resničnostni šov Big Brother lahko 24 ur na dan in 7 dni v tednu spremljate V ŽIVO na VOYO.SI!

Na Forumu Big Brother se je tako pojavila fotografija temnolase starlete z našobljenimi ustnicami in zadnje plati opice – oboje naj bi spominjalo na ustnice tekmovalke Mirele, ki je sicer priznala, da ima umetne prsi in da si vsake toliko časa 'napolni' ustnice.

Kljub številnim nesramnim opazkam o njenem videzu na družbenih omrežjih je Mirela izjemno samozavestna ženska, mamica dveh otrok, ki ji, kot je sama povedala ob prijavi v šov, estetika in lepota pomenita ogromno, pri tekmovalcih pa s svojim telesom pritegne kar precej pozornosti. Sicer je nedavno pokazala tudi že svoj temperament – iz tira jo je namreč vrglo že to, da so ji skrili vžigalnik.

Kot je zaupala pred vstopom v hišo, z goloto nima težav, saj ima rada svoje telo, v šovu pa stavi na to, da bo takšna, kakršna je. V šovu namerava prepričati "s svojo sproščenostjo, iskrenostjo, mladim duhom," je dejala in pripomnila, "verjamem, da imam karizmo, ki jo ljudje začutijo."

 

KOMENTARJI (47)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578