Moskisvet.com
Jennifer Lopez in Ben Affleck

Novice

Napetost v tem ljubezenskem trikotniku bi lahko rezali z nožem

Ž. H.
25. 10. 2024 01.00
0

Jennifer Lopez se je pred kratkim znašla na istem dogodku kot njen bivši mož Ben Affleck, ki je užival v družbi svoje nekdanje partnerke Jennifer Garner. Vse oči so bile uprte v njih.

Lopezovi je uspelo preprečiti morebitno neprijetno situacijo, ko so se ona, njen nekdanji mož Ben Affleck in njegova prva žena Jennifer Garner v petek pojavili na istem dogodku v Brentwoodu. Pop diva se je spretno izognila srečanju z znanim igralcem, s katerim je pred kratkim končala dvoletni zakon.

Na srečo ga ni srečala.
Na srečo ga ni srečala. FOTO: Profimedia

Kultna pevka in igralka, ki trenutno dela na veliki vrnitvi po ločitvi, je bila v družbi svoje šestnajstletne hčerke Emme in nekaj prijateljev. Dogodek je potekal dva meseca po tem, ko je vložila zahtevo za ločitev od Afflecka, in to na dan njune druge obletnice poroke, kar je še povečalo dramo glede njunega razhoda.

Zvezdnika ujeli, ko je vpričo otroka počel to
Preberi še
Zvezdnika ujeli, ko je vpričo otroka počel to

Na dogodku je blestela v sodobnem svetlo sivem kombinezonu, poudarjenim s pasom, ki je izpostavil njeno postavo v obliki peščene ure. Modni videz je dopolnila s parom odprtih salonarjev v barvi kože, njeni dolgi lasje pa so ji v mehkih valovih padali čez ramena, zaradi česar je delovala prefinjeno, a hkrati sproščeno. Torbica v rjavi barvi je bila diskreten, a učinkovit dodatek, medtem ko je nekaj prstanov poudarjalo njen minimalističen stajling.

Ločitev mu dobro dene, tako nasmejan Ben Affleck že dolgo ni bil
Preberi še
Ločitev mu dobro dene, tako nasmejan Ben Affleck že dolgo ni bil

Istočasno je bil v istem delu Brentwooda viden tudi Ben Affleck, in sicer v družbi svoje nekdanje žene Jennifer Garner in njunega otroka. Nosil je svetlo modre kavbojke, rdečo srajco s potiskom in temno rdečo jakno. Sproščeno je izgledala tudi Garnerjeva, saj je bila oblečena v kavbojke, črn pulover in šal, ob tem pa sta bila oba osredotočena na svoje otroke. "Morate biti zdravi. Morate biti celoviti, če si želite nekaj, kar je celovito. Morala sem si dokazati, da zmorem,"  je izjavila Lopezova.

Zvezdnika sta skupaj s hčerko uživala v redkem družinskem trenutku.
Zvezdnika sta skupaj s hčerko uživala v redkem družinskem trenutku. FOTO: Profimedia

Kar zadeva njen zakon z Affleckom, je jasno povedala, da nima nobenih obžalovanj. "Niti za trenutek mi ni bilo žal. To ne pomeni, da me ni skoraj uničilo,"  je odkrito priznala in dodala, da trenutno ne išče novega partnerja. Čustveno je komentirala, da je bil njun razhod "neverjetno težak"  in da se je počutila "osamljeno, neznano in obupano."

Kljub težkemu razhodu ji ni žal.
Kljub težkemu razhodu ji ni žal. FOTO: Profimedia

Ta dogodek se je odvil ravno v času, ko so vse oči uprte v Lopezovo po njenem nedavnem intervjuju, v katerem je prvič odkrito spregovorila o ločitvi od Bena. Za revijo Interview je povedala, da je bil njun razhod zelo težak, opisala ga je kot "žalostnega"  in "groznega."

Prav tako je poudarila, da potrebuje čas, da ponovno najde sebe, preden vstopi v novo zvezo, in izpostavila, da je nujno biti zadovoljen in stabilen na lastni poti, preden lahko vstopiš v izpolnjujočo zvezo.

To je edino, kar Jennifer Lopez po ločitvi obžaluje
Preberi še
To je edino, kar Jennifer Lopez po ločitvi obžaluje
Tolikokrat na teden je moral Ben Affleck skočiti med rjuhe z J.Lo
Preberi še
Tolikokrat na teden je moral Ben Affleck skočiti med rjuhe z J.Lo

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630