Moskisvet.com
Ben Affleck in Jennifer Lopez z družino na večerji

Novice

To počneta J.Lo in Ben Affleck, čeprav se ločujeta

E.R.
24. 09. 2024 02.00
0

Česa takšnega pri slovenskih parih v njuni situaciji nismo vajeni.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Druga priložnost za ljubezen je padla v vodo po samo dveh letih zakona, a vse upanje kljub vsemu ni izgubljeno. Oboževalci navijajo za spravo nekdanjega para, čeprav se najdejo tudi takšni, ki že od začetka njune obnovljene romance trdijo, da nista primera drug za drugega. Sodeč po novih podrobnostih, pa se Jennifer Lopez in Ben Affleck po razhodu bolje razumeta.

Jennifer Lopez pokazala, kaj je ob ločitvi izgubil bivši
Preberi še
Jennifer Lopez pokazala, kaj je ob ločitvi izgubil bivši

J.Lo in slavni igralec ter režiser sta svoje otroke peljala na večerjo, potem ko so se najstniki nedavno vrnili v šolo. Videli so jih skupaj pred znanim hotelom v Kaliforniji. Ben je bil odlično razpoložen, Jennifer Lopez ni kričala na paparace, kot se pogosto zgodi, posneto pa je tudi, kako sta se skupaj sprehodila po dolgi rdeči preprogi, ki vodi do restavracije, in kako vmes veselo klepetata.

Viri so povedali, da sta bila drug do drugega zelo srčna in popolnoma "kul", čeprav je par sredi ločitvenega postopka in sta se razšla 26. aprila. Čeprav se ločitveni proces nadaljuje, ju to ne ovira pri izkazovanju medsebojne naklonjenosti. 

J.Lo ima z nekdanjim možem Marcom Anthonyjem 16-letna dvojčka Emmo in Maxa, Affleck pa hčerko Violet (18), hčerko Seraphino (15), ki si je pred nekaj meseci ime spremenila v Finn, in sina Samuela (12) z bivšo ženo Jennifer Garner .

Tolikokrat na teden je moral Ben Affleck skočiti med rjuhe z J.Lo
Preberi še
Tolikokrat na teden je moral Ben Affleck skočiti med rjuhe z J.Lo

Edina, ki je ni bilo na večerji, je bila Violet, ki je odhajala na fakulteto, ostali otroci pa so bili prisotni na družinskem srečanju. J.Lo so zadnje mesece veliko videvali z otroki Bena Afflecka, pred tem pa je poudarjala, da njihova razširjena družina odlično deluje in da je njen mož odličen očim Amy in Maxu.

Kot kaže, želita, da njuna otroka še naprej negujeta prijateljstvo, oboževalce pa bo razveselilo dejstvo, da sta se nekdanja zakonca držala za roke in poljubljala, kar pa ni bilo "v načrtu". Insajder je poudaril, da med njima že od nekdaj obstaja kemija in da se še vedno zelo močno privlačita.

To je ženska, s katero je Ben Affleck varal bivšo ženo
Preberi še
To je ženska, s katero je Ben Affleck varal bivšo ženo

Bo to zadosten razlog, da obupata nad ločitvijo? To ne bi bilo tako veliko presenečenje, če res drži, da je celotna zgodba zgolj plod marketinga, čeprav je dejstvo, da ne Lopezovi ne Afflecku medijske pozornosti ne manjka. Nezaupljivi oboževalci na dokončni konec njunega zakona čakajo na sodišču. Dokler ne vidijo podpisov, ne bodo verjeli, da se je svetovno znan par resnično razšel.

Ločitev mu dobro dene, tako nasmejan Ben Affleck že dolgo ni bil
Preberi še
Ločitev mu dobro dene, tako nasmejan Ben Affleck že dolgo ni bil

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578