Moskisvet.com
Zvezdnica se pri 44 letih lahko pohvali z zadnjico 20-letnice.

Novice

Jennifer Aniston poskrbela za razvrat

J.V.
24. 05. 2013 15.45
24

Morda je stara 44 let, toda Jennifer Aniston se na filmska platna vrača bolj vroča kot kadar koli prej. Fotografije prizorov, ki jih je hollywoodska zvezdnica posnela za svoj prihajajoči film 'The Millers', namigujejo, da bo to ena izmed njenih najbolj provokativnih vlog. Jennifer v filmu namreč igra striptizeto in prepričani smo, da gole kože ne bo manjkalo.

Jennifer v filmu zapleše tudi vroč striptiz.
Jennifer v filmu zapleše tudi vroč striptiz. FOTO: You Tube

Za okus, česa se lahko veselimo, bodo poskrbele fotografije, na katerih je igralka pokazala svoje neverjetno telo, čipkasto spodnje perilo pa bo zagotovo zakrivilo marsikatere mokre sanje.

Jennifer Aniston je ena izmed tistih zvezdnic, za katere se zdi, da so z leti vedno bolj seksapilne. Njena priljubljenost je vedno bolj kot na igralskih dosežkih temeljila na njeni lepoti, kljub temu pa je bilo do zdaj le nekaj priložnosti, ko je igralka v filmu poskrbela za vročico. Zato se vsi njeni moški oboževalci že veselijo trenutka, ko bo luč dneva ugledal njen zadnji film 'The Millers', v katerem se je Jennifer preizkusila v vlogi striptizete. Ali bo z njo prekašala Demi Moore, bomo morali počakati, sodeč po odlomkih filma, pa si lahko obetamo nekaj zelo vročih prizorov, v katerih odvrže vsa oblačila in pokaže svoje zapeljive gibe.

Odplesala seksi striptiz ples

Hollywoodska igralka v filmu zaigra skupaj z Jasonom Sudekisom in v nekem prizoru na uspešnico Mickeyja Avalona Stroke me zapleše striptiz ter se ves čas udarja po zadnjici. Film, ki ga je režiral Rawson Marshall Thurber, govori o preprodajalcu drog, ki ustvari lažno družino z namenom, da bi čez mehiško mejo pritihotapil večjo količino marihuane. Jennifer igra vlogo njegove lažne žene, striptiz pa zapleše, potem ko njeno 'družino' ujame skupina mehiških nepridipravov. "Moja žena je samo poceni striptizeta,'' reče preprodajalec, ki ga v filmu igra Jason, Jennifer pa mora s provokativnim plesom to dokazati.

Zvezdnica se pri 44 letih lahko pohvali z zadnjico 20-letnice.
Zvezdnica se pri 44 letih lahko pohvali z zadnjico 20-letnice. FOTO: You Tube

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578