Moskisvet.com
Jennifer Aniston

Novice

Slavna lepotica je besna kot ris

E.R.
29. 07. 2024 01.00
0

Jennifer Aniston se je ostro odzvala na aktualno dogajanje v Združenih državah Amerike.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriški senator J.D. Vance, ki ga je Donald Trump izbral za svojega podpredsedniškega kandidata, je leta 2021 dejal, da so ženske, kot je Kamala Harris, ki niso rodile otrok, "ženske, ki imajo mačke in so nezadovoljne s svojim življenjem".

J. D. Vance
J. D. Vance FOTO: AP

Te dni se je ta izjava razširila po družbenem omrežju X, komentirala pa jo je tudi igralka Jennifer Aniston.

Po poskusu umora Donalda Trumpa zdaj vsi govorijo o tem
Preberi še
Po poskusu umora Donalda Trumpa zdaj vsi govorijo o tem

"Res ne morem verjeti, da to prihaja od potencialnega podpredsednika Združenih držav. Vse, kar lahko rečem, gospod Vance, je, da molim, da bo vaša hči imela srečo, da bo nekega dne imela svoje otroke. Upam, da se ji ne bo treba  poslužiti IVF. Ker ji to poskušate vzeti," mu je rekla igralka.

Odgovor Jennifer Aniston na izjavo senatorja
Odgovor Jennifer Aniston na izjavo senatorja FOTO: Instagram - Jennifer Aniston

Anistonova je pred tem poskušala zanositi z umetno oploditvijo, a žal neuspešno. Igralka je pred tem dejala, da ji je bilo težko brati vse govorice o tem, da ne želi imeti otrok.

"Vsa leta in leta špekulacij ... Bilo je res težko. Šla sem skozi IVF, pila kitajske čaje, kar hočeš. Delala sem na tem. Vse bi dala, da bi mi kdo rekel: Zamrzni svoja jajčeca. Naredi si uslugo," je priznala.

Jennifer Aniston je v njegovi postelji zamenjala ta mladenka
Preberi še
Jennifer Aniston je v njegovi postelji zamenjala ta mladenka

 Vance je bil gost na Fox News v intervjuju leta 2021, ki zdaj kroži po spletu. Dejal je, da "ZDA vodijo ženske, ki nimajo otrok in imajo mačke ter so nezadovoljne s svojim življenjem in odločitvami, ki so jih sprejele, zato želijo narediti nesrečno preostalo državo." Nato je omenil Kamalo Harris, ki zdaj kandidira za predsednico, potem ko se je predsednik Joe Biden umaknil iz tekme za predsedniški stolček.

Kamala Harris
Kamala Harris FOTO: AP

"To je samo dejstvo, poglejte Kamalo Harris, Pete Buttigieg, Alexandrio Ocasio-Cortez. Vso prihodnost demokratov nadzorujejo ljudje brez otrok," je dejal.

Harrisova je sicer mačeha dveh otrok svojega moža Douga Emhoffa, sina Cola (29) in hčerke Elle (25). J. D. Vance in njegova žena Usha sta starša treh otrok, sinov Ewana (6) in Viveka (4) ter hčerke Mirabel (2).

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549