Moskisvet.com
Channing Tatum in Jenna Dewan

Novice

Zvezdnica oznanila ločitev z ikonično fotografijo Nicole Kidman

S.B.
27. 09. 2024 19.39
0

Igralka in plesalka Jenna Dewan in hollywodski zvezdnik Channing Tatum sta se šest let po razhodu dokončno tudi uradno ločila.

Zvezdnica Jenna Dewan je označila konec svoje ločitve z bivšim možem Channingom Tatumom tako, da je v svoji Instagram zgodbi delila ikonično fotografijo Nicole Kidman, ki velja za eno najprepoznavnejših fotografij na temo ločitve. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

43-letna igralka je ta teden dosegla poravnavo s 44-letnim Tatumom za dokončanje njune ločitve šest let po njunem razhodu. Dewanova je delila staro fotografijo Kidmanove, posneto leta 2001 približno v času, ko se je dokončno ločila od Toma Cruisa. Slika je od takrat postala priljubljen internetni meme.

Le nekaj dni pred tem pa je Jenna delila fotografije iz svojega trenutnega življenja z zaročencem Stevom Kazeejem in njunima otrokoma, 4-letnim Callumom in 3-mesečno Rhiannon ter hčerko, ki jo ima s Tatumom, 11-letno Everly. "Hvala, vesolje," je pripisala v opisu, na dan, ko je v javnost pricurljala novica o ločitveni poravnavi z bivšim. 

Channing Tatum in Jenna Dewan
Channing Tatum in Jenna Dewan FOTO: Profimedia

Tatum se na novice o ločitvi ni javno odzval, je pa pred kratkim dal vedeti, kako srečen je v zvezi z igralko in zaročenko Zoë Kravitz in ob njeni fotografiji pripisal: "Tako sem ponosen na ta film in vse v njem. Za vedno," je zapisal in dodal "Hvala, da si me našla in videla. Imam te za vedno. Jaz in ti proti vsemu. Nikoli ne bom niti pomežiknil. Greva."

Dolgoletna ločitev Tatuma in Dewan je dosegla kritično točko zaradi spora o tem, kako si bosta razdelila dobiček iz donosne franšize Magic Mike, ki se je začela med njunim zakonom. Poročila sta se leta 2009, potem ko sta se spoznala kot soigralca v filmu Step Up.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 597