Moskisvet.com
Jeff Bezos in Lauren Sanchez

Novice

To je prva stvar, ki jo milijarder zjutraj stori s svojo seksi izbranko

E.R.
16. 09. 2024 01.00
1

Jeff Bezos je razkril, da se njegov delovni dan začne šele, ko z zaročenko opravita določene jutranje rituale.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Eden najbogatejših ljudi na svetu Jeff Bezos je ustanovitelj Amazona, njegovo premoženje pa po podatkih Forbesa znaša dobrih 190 milijard evrov. Bezos ima v lasti tudi The Washington Post in vesoljsko podjetje Blue Origin.

Leta 2021 je odstopil z mesta izvršnega direktorja Amazona, da bi se bolj osredotočil na svoje podjetje Blue Origin, vendar ima pri Amazonu še vedno svetovalno vlogo in pomaga pri razvoju umetne inteligence. Danes večino svojega časa posveča delu na Blue Origin, pred kratkim pa je v podcastu izjavil, da "dela bolj trdo kot kdaj koli prej". 

A medtem ko mnogi ljudje za začetek dneva uporabljajo alarme in budilko, se Bezos temu izogiba v "širokem loku".

Te stvari morate storiti takoj, ko vstanete, da boste bolj srečni
Preberi še
Te stvari morate storiti takoj, ko vstanete, da boste bolj srečni

Kako izgleda dan milijarderja?

Bezos je od leta 2019 v zvezi z Lauren Sanchez, tako je videti njegov dan.

Vsako jutro se zbudi naravno, brez budilke. Skrbi za dovolj spanca – vsak dan spi osem ur. Po njegovih besedah bi lahko manj spal in bil bolj produktiven, a bi na račun tega trpela kakovost njegovih odločitev, kar zanj ni sprejemljivo.

"Ko dovolj spim, se bolje osredotočim, imam več energije in sem boljše volje," je dejal Bezos.

Toliko ur spanca potrebujemo v resnici
Preberi še
Toliko ur spanca potrebujemo v resnici

Njegova zaročenka Lauren je razkrila, da se njun čas za spanje začne okoli 21.30, Bezos pa jutra rad preživi doma. Zjutraj prebere časopis in obvezno spije kavo, medtem pa razmišlja o dnevnih načrtih. Prav tako oba partnerja zjutraj ne uporabljata svojih telefonov po pravilu, ki ga je postavil on. "To je eno od najinih jutranjih pravil, čas je rezerviran samo za naju, ne glede na to, koliko časa to traja," je dejala Lauren Sanchez.

Par dan rad začne s pisanjem dnevnika, čeprav priznavata, da to še ni postala utrjena rutina. Kdor se prvi zbudi, skuha kavo in jo partnerju postreže v najljubši skodelici. Bezos nikoli ne načrtuje jutranjih sestankov zelo zgodaj, kar mu omogoča, da lahko preživi več kvalitetnega časa s svojo družino. Ko gredo otroci v šolo, gresta Bezos in Sanchezeva v službo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bezos obenem rad prebere tudi časopis in poklepeta s svojo zaročenko, preden se odpravi v telovadnico, kjer izvaja kardio vadbo in dviguje uteži.

"Obisk telovadnice mi ne predstavlja težav, čeprav obstajajo nekateri dnevi, ko tja ne grem zlahka, a to vseeno počnem," je dejal Bezos in dodal, da telovadi skoraj vsak dan. V podcastu Lexa Friedmana je izjavil, da kardio vadbo v povprečju izvaja 30 minut, vadbo za moč pa 45 minut. "Imam trenerja, ki me žene naprej, kar mi zelo pomaga," je dejal.

Kako se motivirati za vadbo, tudi ko niste razpoloženi?
Preberi še
Kako se motivirati za vadbo, tudi ko niste razpoloženi?

Bezos ima bolj zapletene sestanke raje dopoldne. "Sestanki, ki zahtevajo visoko stopnjo intelektualne angažiranosti, potekajo pred kosilom," je dejal.

"Najzahtevnejši sestanek načrtujem okrog 10. ure zjutraj," je povedal leta 2018. Popoldne se izogiba sestankom, ki zahtevajo visoko intelektualno angažiranost, če pa je tak sestanek potreben pozneje čez dan, ga običajno preloži na naslednji dan. "Po 17. uri preprosto ne morem razmišljati o tem. Bolje je, da to pustim za naslednji dan ob 10. uri," je dejal v intervjuju za The Economic Club of Washington.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bezos ima rad nenavadne jedi

Kar zadeva prehrano, ima Bezos rad nenavadne obroke. Nekoč so ga posneli, kako je jedel legvana, za zajtrk pa je naročil hobotnico s krompirjem, slanino, jogurtom z zelenim česnom in jajci. Lauren in Jeff uživata v kuhanju, Bezos pa rad pripravlja churrose po receptu, ki se ga je naučil od svojega dedka na Kubi.

"Dedek je vedno pripravljal churrose, ko smo bili z njim," se je nekoč spominjal Bezos.

Jeff Bezos in Lauren Sanchez
Jeff Bezos in Lauren Sanchez FOTO: Profimedia

Po odhodu iz Amazona Bezos trdi, da zdaj dela bolj trdo kot kdaj koli prej. Njegov dan je sestavljen iz branja dokumentov in sestankov. Najbolj ga navdušuje tehnologija, najmanj pa organizacija. Pogosto se umakne na samo, da lahko razmišlja, njegov delovni urnik pa je prilagodljiv.

Na večerji v Beli hiši je obleka komaj ukrotila njeno oprsje
Preberi še
Na večerji v Beli hiši je obleka komaj ukrotila njeno oprsje

Ob sobotah zvečer ima družina Bezos tradicionalno filmske večere

"Seveda je bil Jeffov najljubši film Oppenheimer, jaz pa imam raje Barbie," je razkrila Lauren Sanchez za Vogue. Par uživa v skupnem druženju pred televizijo. Bezos je tudi velik oboževalec serije "Star Trek" in je imel celo epizodno vlogo v filmu "Star Trek Beyond" iz leta 2016. Bezos ima tudi strast do raziskovanja neznanega, zato se rad potaplja v podmornici in išče stare Nasine rakete, piše Independent.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: net.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578