Moskisvet.com
Elizabeth Hurley - 10

Erotika

Uf, marsikatera dvajsetletnica nima tako čvrstih!

J.V.
01. 08. 2013 08.02
13

Britanska zvezdnica Elizabeth Hurley pri 48 letih še vedno velja za eno izmed najbolj poželjivih žensk na svetu. Razlog za to so predvsem njene bujne obline, ki tudi v petem desetletju ostajajo čvrste in na svojem mestu. To dokazujejo tudi fotografije, na katerih se igralka po plaži enega izmed karibskih otokov, sprehaja zgoraj brez.

Težko je verjeti, da je Liz Hurley danes stara že 48 let, njeno telo pa bi še vedno lahko brez težav primerjali s telesom 20-letnice. Igralka si vsako leto tako kot številni drugi hollywoodski zvezdniki privošči počitnice na eni izmed rajskih plaž, na kateri potem na njo prežijo paparaci. Tem je uspelo slavno Britanko ujeti ravno na dan, ko se je Liz na plaži sončila zgoraj brez in dokazala, da so njene prsi odlično kljubujejo gravitaciji in ostajajo čvrste.

Liz je bila vedno zelo ponosna na svoje polne obline in izklesano linijo, za katero že vsa leta skrbi s strogim telovadnim režimom in dieto, ki jo je še dodatno poostrila potem ko je leta 2002 rodila sina Damiana. Takrat si je dan privoščila le en obrok sestavljen iz šestih rozin in le v nekaj nekaj mesecih izgubila vso porodno težo. Za vitko linijo se je Liz pripravljena odreči marsičemu, njen trud pa je zagotovo poplačan.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549