Moskisvet.com
image (28)

Novice

Je to največji nateg vseh časov?

N.J.
17. 06. 2013 11.31
30

Če se nekateri razburjajo, ker določene restavracije zaračunajo dodatni krožnik ali kozarec vode, pa je nek lokal v Neaplju stopil še korak dlje. Obiskovalci morajo za sol plačati kar 80 centov, kar pomeni, da bi kilogram soli stal kar 800 evrov!

Na uredništvo italijanske spletne strani Leggo.it se je obrnil besni bralec, ki ga je pretresel račun v enem izmed Neapeljskih pubov. "Drago uredništvo, rad bi vam povedal za zadnji nateg, ki sem ga doživel v enem od pubov v Neaplju. Včeraj zvečer sem s prijatelji v pubu v ulici Barbagallo naročil pivo, ki se streže z limono in soljo. Ko sem prosil za račun, pa sem presenečeno ugotovil, da sem za pivo plačal 4 evre in 50 centov, doplačati pa sem moral še 80 centov za sol, kar v času krize ni tako malo. Šlo je za ščepec soli, niti gram. To pomeni, da bi za kilogram moral plačati več kot 800 evrov?! Saj vem, da se reče, da je račun 'zasoljen', ampak v tem primeru se mi to ne zdi ravno smešno ..."
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549