Moskisvet.com
Lepo Gabrielo Iliescu marsikdo zamenja z uspešno manekenko Adriano Lima. Tudi Tibor se je pošalil, da je na fotografiji slednja.

Novice

Je Slovencu uspelo ujeti svetovno znano zvezdnico?

U.S.
09. 05. 2013 08.29
11

Fotografa Tiborja Goloba po vsej verjetnosti ni treba posebej predstavljati. Slovenske estradnice bi v en glas zatrdile, da mu na slovenski sceni ni para. Svoje odlike je deloma dokazal tudi onstran luže, ko je v Los Angelesu pred svoj objektiv dobil nekaj zelo zvenečih imen.

Lepo Gabrielo Iliescu marsikdo zamenja z uspešno manekenko Adriano Lima. Tudi Tibor se je pošalil, da je na fotografiji slednja.
Lepo Gabrielo Iliescu marsikdo zamenja z uspešno manekenko Adriano Lima. Tudi Tibor se je pošalil, da je na fotografiji slednja. FOTO: Tibor Golob
Svojim oboževalcem na Facebooku je fotograf Tibor Golob najprej dejal, da mu je pred objektiv uspelo dobiti eno najbolj zaželenih manekenk na svetu, lepo Adriano Lima. In ko so mu mnogi ta dosežek že pošteno zavidali, jim je povedal, da na fotografiji v resnici ni seksi Brazilka, ampak manekenka Gabriela Iliescu, ki je lepotici tudi v resnici zelo podobna. "Slikal sem manekenko za Elite models. Res ji je zelo podobna. Pa sem za hec na Facebooku zapisal, da je bila to Adriana. Sem pa že po nekaj urah pojasnil, da ni. Zanimalo me je, ali tudi drugi mislijo, da sta si zelo podobni," nam je povedal priznan fotograf, na katerega prisegajo tudi številne slovenske estradnice.

Namesto Adriane ujel zmagovalko

Je pa delal z zmagovalko zadnje sezone ameriškega top modela Lauro James. "She is big (ona je velika)," nam je dejal v povsem ameriškem slogu. "Glede na to, da obožujem serijo, mi je bilo v izjemno čast delati z njo. Res je čudovita," nam je zaupal Tibor, ki se je takoj po prihodu domov zakopal v novo delo. "Čaka me nova velika kampanja," nam je dejal, kaj več pa ni želel razkriti. Prepričani smo, da bomo vse izvedeli še pravočasno.

Uspelo pa mu je ujeti eno in edino Lauro James, zmagovalko ameriškega top modela.
Uspelo pa mu je ujeti eno in edino Lauro James, zmagovalko ameriškega top modela. FOTO: Tibor Golob

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578