Moskisvet.com
Kelly Brook kot Sophia Loren

Novice

Je res samo njena 'slaba' kopija?

U.S.
26. 04. 2013 08.59
2

Lepotička Kelly Brook ve, kako razveseliti svoje oboževalce preko družabnih omrežij. Je ena tistih zvezdnic, ki svoje telo ponosno razkazujejo prek spleta. In čeprav so pri njej vajeni, da se golote prav nič ne sramuje, se je tokrat odločila za malce bolj prefinjeno objavo.

Kelly Brook kot Sophia Loren
Kelly Brook kot Sophia Loren FOTO: Twitter

Britanka Kelly Brook, igralka, televizijska voditeljica in manekenka, po mnenju mnogih pa najlepša ženska na svetu, je navdih za svoje zadnje poziranje našla pri legendarni igralki Sophiji Loren. Čeprav smo 33-letno lepotičko vajeni videvati golo, to je pač del posla, pravi ona, je tokrat na sebi obdržala nekaj krpic in se svojim oboževalcem predstavila v malce drugačni luči.

Enkrat za spremembo ni pokazala preveč!

Kelly je pozirala v črnem korzetu in samostoječih nogavičkah. Da bi fotografijo še malce bolj 'začinila', je svoje nohte pobarvala z živo rdečo. "Va Va Voom #SophiaLoren je bila navdih za današnje fotografiranje," je zapisala ob objavljeni fotografiji, na kateri povsem spominja na slavno igralko. Kot vse kaže, je Kelly vendarle dojela, da manj ni vedno več in da je najslajše ponavadi očem skrito. Tudi njeni oboževalci so objavljeno fotografijo sprejeli z odobravanjem. "Končno si dvignila kriterije in se začela ceniti!" je zapisal eden od njih, medtem ko so zlobneži komentirali, da nikakor ni kos lepi Sophiji, zato naj je nikar ne posnema.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578