Moskisvet.com
image (28)

Erotika

Kako si jo je privoščila ...

U.S.
10. 04. 2013 08.23
1

Še preden je Jennifer Nicole Lee postala fitnes navdušenka, je bila, kot sama pravi, debelušna in sitna gospodinja. Danes je daleč od tega. Med nadavnim dopustom, ki si ga je privoščila v Miamiju, pa je pozornost medijev pritegnila tudi s strašno zapeljivim grizljanjem banane.

Jennifer Nicole Lee pa ni bila vedno lepotica, ki bi s svojim lepo oblikovanim teleščkom jemala dih, kjer koli se je pojavila. Po drugem porodu, ko je tehtala že skoraj 90 kilogramov, je začutila, da je napočil čas za korenito spremembo.

Vadba jo je obsedla

S pomočjo redne vadbe je dosegla neverjeten rezultat. Izgubila je 35 kilogramov in si priborila naziv miss bikini Amerike. Njena vsakodnevna vadba se je kmalu sprevrgla v pravo obsesijo. Svoj način življenja je povsem podredila cilju, da maksimalno učvrsti svoje telo.

Svoj uspeh delila z bralci in gledalci

Zaradi tako drastične spremembe videza je postala zanimiva za medije. Danes jo kot uspešno fitnes gurujko pozna že ves svet. Svojo formulo do uspeha je opisala v že kar nekaj knjigah, izdala pa je že tudi nekaj zgoščenk, kjer si njen način vadbe lahko tudi ogledate.

Mimo banane v njenih ustih niso mogli ...

Zvezdnica pa se lahko pohvali tudi z lastno kolekcijo kopalk. Enega zadnjih kosov je nosila ravno pred dnevi v Miamiju, kjer se je sproščala ob bazenu. Med ležernim poležavanjem je lepotičko popadla lakota, zato je iz torbe potegnila banano in jo začela zapeljivo grizljat. Je lahko kaj še bolj seksi?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578