Moskisvet.com
Arnold Schwarzenegger

Novice

Je gej?

N.J.
09. 08. 2012 08.18
11

Skrbno oblikovano telo, obsedenost z vadbo in prehrano, ure in ure stanja pred ogledalom, stene, polepljenje s podobami mišičastih in ’naoljenih’ moških … Vse to je starše Arnolda Schwarzeneggerja pripeljalo do dileme, ali je njun sin morda gej. Je res?

"Mislili so, da sem gej," pravi danes Arnold Schwarzenegger. Njegova starša sta bila prepričana o tem, ko je bil še najstnik predvsem zaradi njegove obsedenosti z mišičnjaki in plakatov, ki so krasili stene njegove sobe, saj so bili na njih zgolj mišičasti in ’naoljeni’ moški v kopalkah, ki so komaj kaj pokrivale.

V enem od intervjujev je Arnold opisal trenutek, ko je njegovo mamo Aurelio zajela tako močna panika, da je poklicala zdravnika. Zdravniku naj bi dejala: "Je z njim kaj narobe? Se spreminja v geja? Vsi njegovi prijatelji imajo na stenah plakate deklet, on pa le naoljene moške v kopalkah."

V resnici Arnold ni gej. Bil je le obseden z bodybuildingom in že takrat je bil odločen, da bo postal naslednji ’Mr. Universe’. Vendar pa njegov oče Gustav temu ni bil naklonjen. "Oče je bil prepričan, da pretiravam. Dopovedoval mi je, da moram biti koristen in si tako okrepiti telo. Rekel mi je, da mišice gradim zgolj zase in da v resnici ne počnem ničesar koristnega, naj grem raje v gozd in nasekam nekaj drv ali kaj podobnega."

Kljub vsemu nasprotovanju in neodobravanju družine pa je Arnold le dokazal, da je njegovo početje koristno in da je tudi sam koristen. Štirikrat je osvojil naslov ’Mr. Universe’, sedemkrat naslov ’Mr. Olympia’, igral je v številnih akcijskih filmih in komedijah, zatem pa postal še guverner Kalifornije. Nedavno je njegov zakon z Mario Shriver sicer razpadel, ker je z družinsko varuško Mildred Baena spočel otroka, a vendar se njegova pot tukaj še ni zaključila. V bližnji prihodnosti ga namreč čaka vloga v akcijski komediji Expendables 2, naslednje leto pa načrtuje veliki povratek na filmska platna, z glavno vlogo v vesternu The Last Stand.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549