Moskisvet.com
Ben Affleck

Novice

Ben Affleck ujet v družbi postavne plavolaske

E.R.
09. 07. 2024 03.30
0

Jeniffer Lopez in Ben Affleck se zadnje čase včasih pojavita skupaj, včasih se ne vidita, včasih nosita poročne prstane, včasih ne ... Ben se je pred kratkim izselil iz njunega doma, zdaj pa so ga ujeli v zelo zanimivi situaciji, ki buri duhove.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Hollywoodski igralec Ben Affleck sredi govoric, da se z Jennifer Lopez ločujeta, ki že mesece ne potihnejo, nadaljuje s svojim vsakdanom povsem brezbrižno.

Medtem ko je J.Lo promovirala nov film, odpovedala načrtovano turnejo, se odpravila na počitnice v Italijo, igralca paparaci večinoma vidijo, kako uživa z družino v pomanjkanju poslovnih obveznosti, z J.Lo pa ju je le redko moč videti skupaj.

Ravno zaradi tega tuji mediji o najnovejših fotografijah Bena Afflecka poročajo kot skrb vzbujajočih.

Igralca so namreč pred dnevi videli odhajati na kosilo v Brentwood, kjer je najel hišo, potem ko se je izselil iz glamuroznega dvorca, ki si ga je delil z Jennifer Lopez . Tam je, kot običajno, ko ga obkrožijo paparaci, hitro izstopil iz avtomobila in se poskušal čim prej umakniti izpred radovednh oči fotografov. 

Je Jennifer Lopez zaradi ločitve bankrotirala?
Preberi še
Je Jennifer Lopez zaradi ločitve bankrotirala?

Med tem, ko se je približeval restavraciji, pa se je mimo njega pripeljalo privlačno plavolaso dekle v rdeči opravi.

Affleck je odšel proti stopnicam, ne da bi oziral nanjo, ona pa je očitno vseeno nekako pritegnila njegovo pozornost, saj se je Ben obrnil in se nasmehnil.

Prijatelji Jennifer Lopez razkrili, kaj uničuje njen zakon
Preberi še
Prijatelji Jennifer Lopez razkrili, kaj uničuje njen zakon

In medtem ko mediji poročajo, da je šlo za trenutek spogledovanja, je potrebno dodati, da je igralec spet nosil poročni prstan, kar pomeni, da morda še obstaja upanje za njegov zakon z J.Lo.

Morebiti pa gre le še za eno svetovno zvezdo, ki se je samo vljudno odzvala na pozdrav mimoidočega, kajne?

Zaradi težav v zakonu uteho išče v alkoholu
Preberi še
Zaradi težav v zakonu uteho išče v alkoholu

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta bila sicer prvič zaročena že pred več kot dvema desetletjema, ko sta bila tudi eden najbolj priljubljenih parov v šovbiznisu in prva, ki jima je javnost dodelila dobila skupni vzdevek - Benifer .

Vmes sta se zaradi ogromnega pritiska javnosti razšla, nadaljevala z življenjem, se poročila z drugimi ljudmi, torej z Jennifer Garner in Markom Anthonyjem, dobila otroke z njima, se nato ločila od njiju in naposled znova našla ljubezen v objemu eden drugega. Par se je poročil leta 2022, v tem mesecu pa naj bi praznoval drugo obletnico poroke.

Končno razkrila, ali se res ločuje
Preberi še
Končno razkrila, ali se res ločuje

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: glossy.espreso.co.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607