Moskisvet.com
Jamie Oliver

Novice

Jamie Oliver napadel vlomilca

U.K.
10. 09. 2018 08.23
0

Jamieja so sosedje razglasili za junaka. Slavni kuhar je namreč sam ujel agresivnega vlomilca.

43-letnik je po informacijah britanskih medijev zalotil vlomilca, ki je skušal vdreti v njegovo hišo. Jamie je nato lovil nepridiprava, ga podrl na tla in zadržal, dokler na kraj ni prišla policija. Pozneje se je izkazalo, da je vlomilec skušal vdreti v več hiš na ulici, kjer živi Jamie z družino. "Čeprav so bile okoliščine zelo resne, se je Jamie nato šalil s policisti in jih pohvalil, da so prišli tako hitro," je povedala ena od sosed. 

Jamie je hišo kupil leta 2015 za 7 milijonov funtov (približno 7,8 milijona evrov).

Svarila policistov

Čeprav so sosedje razglasili Jamieja za junaka, policisti vendarle svarijo, da je bolje, da ljudje ne skušajo prijeti tovrstnih zločincev. Ne nazadnje bi bil moški lahko oborožen in bi se vse skupaj za Jamieja lahko končalo precej slabše. Ta je pozneje povedal, da je šlo za popolnoma instinktivno dejanje. 

Jamie in njegova žena Jools
Jamie in njegova žena Jools FOTO: AP

Vlomi

Policija verjame, da je isti vlomilec skušal vdreti v več hiš na območju Highgata v severnem Londonu, med drugim v hišo Kate Moss. Če ga Jamie ne bi ujel, bi verjetno vlomil še v kakšno. Jamie je povedal, da je najprej slišal nekakšen ropot pri sosedih in odšel pogledat, kaj se dogaja. "Preden sem se dobro zavedel, kaj se dogaja, sem se znašel iz oči v oči z vlomilcem, ki je skušal priti skozi okno," je povedal Jamie. Dodal je še, da je bil tako besen, da je kar stekel za moškim in ga podrl na tla. 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616