Moskisvet.com
Nicki pod jakno ni nosila ničesar.

Novice

Izpod jakne so kukale njene bujne prsi ...

J.V.
27. 09. 2013 14.32
2

Slavna pevka Nicki Minaj, ki slovi po svojih bujnih oblinah, je pritegnila vso pozornost, ko se je v javnosti pojavila oblečena v kratko usnjeno jakno, pod katero ni nosila ničesar. Pevka je le še ena v vrsti zvezdnic, ki jim golota ne povzroča prav nobenih težav in sprašujemo se, kako daleč so pripravljene iti.

Nicki pod jakno ni nosila ničesar.
Nicki pod jakno ni nosila ničesar. FOTO: Instagram
'Ojoj, kaj ima na sebi,' je bilo le nekaj komentarjev, ki so spremljali Nicki Minaj, ko se je slavna pevka napotila proti studiem Ellen DeGeneres, ki je zvezdnico gostila v svoji pogovorni oddaji. Nicki, ki je v preteklosti že večkrat šokirala z izbiro provokativnih oprav, je imela na sebi kratko usnjeno jakno izpod katere je kukalo njeno razgaljeno oprsje. Mnogi menijo, da je to že obupan poskus iskanja pozornosti in da je šla Nicki tokrat korak predaleč, sama pa je bila s svojo izbiro oblačil očitno zelo zadovoljna. Na svoj Twitter profil je namreč objavila kar nekaj vročih utrinkov.

Ima rada moške, ženske ali oboje?

Prsata pevka se je v preteklosti morala soočiti s številnimi namigovanji, da je biseksualka. Po mnenju mnogih to jasno sporoča tudi v svojih besedilih pesmi. „Če vam ni všeč, potem ne poslušajte. Prav tako ne bom pojasnjevala nekaj samo zaradi tega, ker sem o tem repala. Razumite to kot želite. Nikoli nisem rekla, da ne maram žensk, ampak, da z njimi ne seksam. Tudi z moškimi trenutno ne seksam,“ je v intervjuju svojo spolno usmerjenost pojasnila Nicki. „Če me hočejo označiti za biseksualko, pa naj me.“

Nicki Minaj brez modrčka - 2
Nicki Minaj brez modrčka - 2 FOTO: Instagram

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578