Moskisvet.com
Pink

Novice

To je telo 'bejbe' leta 2013! Uganete, katera je?

M.Č.
27. 09. 2013 13.04
3

Glasbena revija Billboard je izbrala žensko leta 2013. To je pop ikona Pink, katere zadnji album je pometel z vso konkurenco.

Pink
Pink FOTO: Reuters

34-letna Pink se je na glasbeni sceni pojavila leta 2000, ko je bila dobrodošla protiutež pevkam, kot sta Christina Aguilera in Britney Spears. Namesto punčkastega videza omenjenih pevk je bila seksi divja upornica. Lani je na glasbenih lestvicah postregla s hiti, kot so Blow Me (One Last Kiss), Try, in Just Give Me a Reason, ki so se uvrstili na sam vrh Billboardove lestvice.

»Za mano je odlično leto in hvaležna sem radiem, da so vztrajali z mano, oboževalcem in prijateljem, ter vsem izjemno talentiranim ljudem, s katerimi smo ustvarili ta album,« je Alicia Moore, bolje znana kot Pink, povedala medijem.

Reuters še poroča, da je pevka v svoji karieri prodala več kot 40 milijonov albumov in približno 20 milijonov pesmi v digitalni obliki. »Ko smo sredi leta pogledali številke, je imela Pink najbolje prodajana album in pesem med ženskimi glasbenicami ter razprodano mednarodno turnejo,« je v izjavi za medije povedal urednik najstarejše glasbene revije Bill Werde.

Prejšnja leta je nagrado prejela Katy Perry, pred njo Taylor Swift in še pred njo Beyonce. Letos je ta čast končno doletela Pink, podelili pa ji jo bodo v New Yorku, in sicer decembra.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549