Moskisvet.com
image (28)

Novice

Iz reke izvlekli vozilo in naleteli na grozljiv prizor!

N.J.
14. 04. 2015 15.20
13

Pri Benetkah, med Cavanello d’Adige in Rosolino, s pomočjo bagra poglabljajo strugo kanala. Naleteli so na razpadajoče vozilo, ko so ga potegnili na suho, pa jih je čakal neprijeten prizor.

V vozilu je bilo namreč razpadajoče truplo. Voznik bagra je o vozilu, ki ga je našel v reki, nemudoma obvestil policiste in prekinil delo. Kot kaže, se je poglabljanje struge sprevrglo v preiskavo suma umora. V notranjosti vozila je bil pokojni (komu pripada okostje, še ne vedo) nameščen na voznikovem sedežu. Za vozilo, ki je že dalj čas razpadalo v vodi, domnevajo pa, da ga je nekdo, preden ga je pognal v vodo, zažgal, so ugotovili, da je kombinirano vozilo fiat scudo.

Pristojni organi so na podlagi številke šasije ugotovili, da je bilo vozilo že pred leti ukradeno, kje, niso izdali. Identiteta pokojnega še ni znana, ga je pa iz vozila odstranilo posebej usposobljeno osebje, pristojni organi pa ga bodo natančno pregledali. Glede na trenutne podatke gre za umor, zato so sprožili podrobno preiskavo, s katero upajo, da bodo izsledili morilca. Upajo, da bodo z avtopsijo ugotovili čas smrti in kako je oseba umrla, kako se je znašel v ukradenem vozilu in rešili primer.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630