Moskisvet.com
image (28)

Novice

Poglejte, kaj je našel v bankomatu!

S.R.
31. 01. 2012 12.57
15

Včasih tudi bankomat lahko preseneti. Čeprav večina ljudi ob dvigu denarja na bankomatu s strahom pričakuje izpis preostalega stanja na računu, pa se lahko na bankomatu zgodi še kaj bolj nenavadnega. Moški iz Švedske je na bankomatu tako dobil celo miš.

Prejšnji torek se je namreč odpravil na bankomat, da bi si malce odebelil stanje v denarnici. Dvignil je slabih 79 evrov (700 švedskih kron), a ko je hotel denar vzeti iz reže, je presenečen ugotovil, da bankomat ponuja nekaj drugega. Iz reže je namreč pokukala miš oziroma natančneje njen rep. Gholam Hafezi je sprva mislil, da je v reži le nekakšna vrvica, ko pa jo je poskušal potegniti ven, je kmalu ugotovil, da gre za miš.
Za lokalni časopis Vasterbotten Folkblad je povedal, da je po nenavadnem odkritju še enkrat potegnil za rep, ki mu je nato kmalu ostal v roki. Po pomoč je odhitel v bližnjo trgovino. Tam so ga prodajalci sprva ignorirali, nato pa so mu le pomagali iz avtomata dobiti celo miš. Hafezi je še povedal, da je bila glava male živali povsem nepoškodovana, imela je le malo okrvavljeno telo. Šved sicer ni prepričan, ali je miš preživela celotno zadevo. Potem ko so odstranili miš, je Gholam uspel dobiti tudi svoj denar. Sicer pa to ni prvi takšen primer, saj je v začetku januarja moški iz Savdske Arabije na bankomatu prav tako našel godalca, novembra 2011 pa je neki Španec v bankomatu našel celo živo kačo! Dvig denarja tako le ni tako preprosto in nenevarno opravilo.

Oglejte pa si tudi fotografije 75-centimetrske podgane, ki so jo našli v New Yorku.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578