Moskisvet.com
image (28)

Novice

Italijanski glasbenik naj bi posnel umiranje svoje partnerice!

K.Š.
24. 11. 2011 15.10
0

Umrla je že septembra, a šele sedaj na dan prihajajo grozljive podrobnosti njene smrti. 41-letna Perujka Velveth Mayer Garcia je tisti večer preživela s svojim novim fantom, italijanskim glasbenikom Giovannijem Guelfijem.

Giovanni Guelfi je človek, ki živi za glasbo. 41-letnik, ki prihaja iz dobro stoječe družine, se je vse življenje ukvarjal le z glasbo. Vse je teklo kot po maslu, koncerti, izdan CD, nastopi na lokalnih radijskih in televizijskih postajah. A vse se je končalo v noči iz 6. na 7. septembra.

Rock'n'roll in alkohol ...

Giovanni je namreč spoznal postavno, 41-letno Perujko, s katero se je zapletel v ljubezensko razmerje. V borih desetih dneh ga je Velveth tako prevzela, da ji je že podaril zaročni prstan. Na noči iz 6. na 7. september je parček skupaj popival ... Vendar ona je pretiravala. Spila je veliko več, kot bi sicer lahko. 41-letnica naj bi tudi nerodno padla in se udarila v glavo.
Glasbenik je preiskovalcem povedal: "Spila je veliko. Šla sva spat, nisem opazil ničesar. Ko sem se zjutraj zbudil, je ležala ob meni, mrtva. Imela je krvav obraz in bila je že popolnoma hladna."

Snemanje z mobilnim telefonom

Tu pa se 'kriminalka' šele začne. Preiskovalci so drugačnega mnenja. Giovanni naj bi imel poleg glasbe še en hobi – snemanje kratkih in precej osebnih videoposnetkov, ki jih je redno objavljal na spletu. Ker je videl, da je njegova partnerica hudo pijana, naj bi vzel telefon in jo začel snemati ... Snemal pa je njeno umiranje. Zakaj naj bi to počel, bodo preiskovalci še razjasnili, vendar Guelfi se brani: "Res je, veliko snemam. Predvsem s telefonom. Snemam tudi intimne trenutke, vendar vedno prosim za dovoljenje. Tokrat pa res nisem ničesar posnel in nikoli ne bodo našli tega videoposnetka, ker ga ni! Če bi vedel, da umira, bi ji nudil pomoč." Obenem pa je še dodal: "Imela je krasen glas. Hotel sem jo povabiti v svojo skupino."

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549