Moskisvet.com
Tina Maze

Novice

Italijanska revija GQ objavila fotomontažo gole in mladoletne Tine Maze

K.Š.
13. 01. 2012 11.47
16

Leta 2005 je po spletu krožila fotomontaža, na kateri lahko vidimo golo Tino Maze v družbi še dveh postavnih deklet. Že takrat se je zadeva 'razčistila' in tudi Tina sama je v oddaji 24UR potrdila, da je bila fotografija res posneta leta 1999, vendar da je bila tudi predelana in da JE fotomontaža.

Tina Maze
Tina Maze FOTO: Reuters
Ta fotomontaža pa je bila med drugim objavljena tudi na priljubljeni spletni strani Coccozella, ki ponuja 'ukradene' fotografije s plaže.
Tina Maze je že pred več kot šestimi leti v oddaji 24UR jasno povedala, da je bila "fotografija posneta leta 1999", ko naj bi bila "še otrok". Smučarka se je torej na fotografijah prepoznala, vse ostalo, vključno z njeno goloto, pa naj bi bilo delo neznane osebe. Takrat je bilo tudi razjasnjeno, da je bila trojica deklet fotografirana v kopalkah in da naj bi jih kasneje neki računalniški mojster predelal in dejansko dekletom 'slekel' kopalke ...

Stara zgodba, boste rekli ... Vendar očitno naši italijanski kolegi o tej zgodbi niso vedeli popolnoma ničesar ali pa so jo preprosto preslišali. Pred dnevi so namreč v novici o vodstvu švicarske ženske smučarske reprezentance, ki se je po superveleslalomu v Bad Kleinkirchheimu pritožilo zaradi domnevno spornega Tininega spodnjega perila, uporabili kar fotomontažo, na kateri je Tina Maze v Evinem kostimu.
Novico so objavili tudi vsi glavni italijanski mediji, vendar si je le spletna revija GQ je dovolila ob novici objaviti fotomontažo. Fotografijo so sicer že odstranili, vendar so očitno pozabili tudi na svoj uradni Facebook profil, na kateri novičko o spornem spodnjem perilu še vedno 'reklamirajo' s pomočjo te fotografije.

Tina Maze
Tina Maze FOTO: Facebook

Oglejte si tudi, kako so zasačili par, ki je seksal kar na toboganu vodnega parka.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616