Moskisvet.com
image (28)

Novice

To je najlepša prostitutka?

N.J.
08. 10. 2012 08.29
8

Glede na to, da so lepotna tekmovanj preplavila ves svet in izbiramo od miss bikini do miss sveta, zakaj ne bi izbirali še najlepše prostitutke? Tekmovanja so se domislili v Braziliji, kjer je naslov osvojila 25-letna Giovanna Silva. Vam je všeč ali bi izbrali katero drugo?

Brazilija je dežela barv, veselja in presežkov, tudi na področju lepotnih tekmovanj. V začetku tedna so v mestu Belo Horizonte v Braziliji tako odločili izpeljati povsem nenavadno lepotno tekmovanje – izbirali so najlepšo prostitutko, zmagovalka pa je 25-letna Giovanna Silva, ki se predstavlja pod umetniškim imenom Mara.

Zmagovalko so izbrali predstavniki združenja lezbijk in prostitutk. Tekmovala je skupaj s še 11 prostitutkami, za nagrado pa si je poleg lente, pokala in tiare prislužila še 1000 evrov nagrade in oglaševalsko pogodbo.

"Življenje se mi bo zagotovo spremenilo, saj sem s tem veliko pridobila na prepoznavnosti," je povedala Mara po zaključku tekmovanja.

Kakor koli že, pa izbor, tako kot je že skoraj običajno za tovrstna tekmovanja, ni potekal brez zapletov. Mnogi so namreč podvomili v kriterije žirije, saj so se po modni brvi sprehodile številne druge kandidatke, ki so imele veliko lepše oblikovano telo, daljše noge in bujnejše obline.

V državi kot je Brazilija, v kateri naj bi se samo po glavnem mestu sprehajalo okoli 80 tisoč prostitutk, takšno tekmovanje zagotovo ni usmerjeno v poveličevanje lepote in iskanje estetike, temveč gre za opozorilo in poziv k legalizaciji prostitucije. V ta namen so prostitutke na tekmovanju tudi glasno spregovorile o svojih željah.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616