Moskisvet.com
image (28)

Novice

Idealna ženska po moških merilih!

N.J.
19. 02. 2016 08.20
16

Moški smo pač popolni in za popolne moške na svetu ne obstaja dovolj popolna ženska. No, tako smo vsaj prepričani. Iskanje sanjske ženske, ki bi v paketu združevala vse, kar iščemo in potrebujemo, se zato lahko kaj hitro zavleče v življenjski projekt.

No, šalo na stran. Popoln ni v resnici prav nihče. Nekdo nekomu ustreza – karakterno, po videzu ... drugemu ne. Toda spletna stran, namenjena zmenkarijam, je na podlagi ankete med uporabniki ustvarila podobo sanjske ženske. V anketi je sodelovalo okoli 100.000 moških in po mnenju anketiranih mora popolna ženska imeti naslednje lastnosti:
- svetle lase,
- modre oči,
- vitko telo,
- nekadilka,
- rada pije v družbi,
- ima vsaj diplomo.

Zanimivo, lastnosti se precej razlikujejo od lastnosti, ki so jih moški navedli v sklopu neke druge raziskave.

Anketirani drugim, recimo značajskim lastnostim, niso dajali velikega pomena in vprašanje je, ali bi s takšno žensko sploh dolgo zdržali. Nenazadnje se tudi mnogi moški enkrat umirijo in nehajo popivati s prijatelji. Ni takrat lepše imeti doma zvesto ženo, ki zna poskrbeti za nas, za dom in otroke? Ob kateri se lahko sprostimo, ona pa se lahko ob nas sproščeno smeje, ne da bi ves čas pazila, ali se ji je nagubalo čelo in ali ima še vedno lepo poglajene lase?

Pred časom so izdelali tudi idealno žensko, sestavljeno iz delov zvezdnic. Sestavili so dve različici - po okusu žensk in po okusu moških. Razlik je, kot vidite, kar precej ...

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616