Moskisvet.com
image (28)

Novice

Hvalil se je z luksuznim življenjem, dokler ...

N.J.
10. 08. 2015 07.37
15

Samooklicani milijonar se je celo prijavil v resničnostni šov, in trdil, da je zadel na jackpotu, v resnici pa je vse prej kot to: je brezposelni prevarant, do vratu v dolgovih.

Vladimir Wilson je moški, ki je ustvaril svoj svet luksuza, socialna omrežja zasipal s številnimi objavami, na katerih sebe prikazuje kot milijonarja z zasebnimi letali, ki mu roke krasijo številne drage ure, se vozi z dragocenimi avtomobili prestižnih znamk in ki mu v življenju ni početi drugega kot le uživati.
Med snemanjem oddaje Judge (Sodnik) na televiziji MTV, je 27-letnik trdil, da jena loteriji zadel dobitek v višini okoli 8 milijonov evrov (5,6 milijona funtov) in moral bi nastopiti v oddaji na Channel 5, v kateri se bogataške družine hvalijo s svojim imetjem, Preden bi se to utegnilo zgoditi, je javnost izvedela, da je Wilson pravzaprav brezposeln trgovec, ki živi v stanovanju v vzhodnem Londonu skupaj s cimri, zgodbo o loterijskem dobitku pa je izrabil, da je lahko vstopil v svet slavnih in bogatih.
Med oddajo Judge je Vladimir voditeljici Vicky Pattison celo pokazal svojo garderobno omaro, polno oblačil prestižnih znamk, in svoje luksuzno domovanje. Pojasnil je, da je pri 19 letih zadel jackpot. »Bil sem najmlajši dobitnik jackpota v Veliki Britaniji, je natvezil širši javnosti. »Osvojil sem 5,6 milijona funtov (okoli 7 milijonov evrov).«

V preteklosti naj bi bil nekaj časa zasvojen s seksom in naj bi za prostitutke zapravil okoli 250.000 funtov (okoli 350.000 evrov). Pojavljanje v javnosti naj bi mu prineslo nekaj poznanstev, med drugim naj bi se spoprijateljil z Ariano Grande, na socialnih omrežjih pa objavljal fotografije, s katerimi je prikazal, kot da živi resnično luksuzno življenje.

»Mislim, da sem našel svoj novi avtomobil,« je zapisal in poleg objavil fotografijo Astona Martina. Objavil je fotografijo prestižnih ur in označil, da so njegova kolekcija, in še in še ... Med drugim je zapisal: »Z denarjem ne morete kupiti vsega, a raje jočem v Bentleyju kot na avtobusu.«

Sanje so se razblinile v nič, ko so ustvarjalci oddaje Britain’s Flashiest Families, kjer predstavljajo premožne družine, ugotovili, da pri njem dejansko nimajo česa predstaviti. Za britanski The Sun je nato le priznal, da si je vse skupaj izmislil pred tremi leti. »Samo v Big Brother in druge šove sem si želel priti,« je skesano priznal. Zdaj ima namesto bajnih zneskov na računu le dolg v višini približno 25.000 evrov. »Bilo je dobro, dokler je trajalo,« je še dodal.
 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549