Moskisvet.com
Takole Nives Celzijus Drpić hčerko uči plavati.

Novice

Hrvatici v bazenu ponagajalo kipeče oprsje

U.S.
15. 03. 2013 15.14
9

Čeprav se trenutno mudi na počitnicah v oddaljenem Singapurju, polni naslovnice domačih tabloidov. Hrvaške medije je preplavila fotografija bujno obdarjene Nives Celzijus Drpić, ki se v bazenu namaka v družbi hčerke. Vse lepo in prav, če ne bi iz njenih kopalk sililo kipeče oprsje.

Takole Nives Celzijus Drpić hčerko uči plavati.
Takole Nives Celzijus Drpić hčerko uči plavati. FOTO: Facebook

Čeprav se trenutno mudi na počitnicah v Singapurju, kjer je s hčerko obiskala moža Dina Drpića, ki igra nogomet za tamkajšnji klub DPMM, se o starleti in hrvaški pevki Nives Celzijus Drpić doma veliko govori. Nič hudega sluteča lepotička je na svojem profilu na družbenem omrežju objavila fotografijo, na kateri uči hčerko Taisho plavati. "Učiva se plavati... Pozdrav iz Singapurja," je ob njej zapisala. Kost je bila vržena in mediji so jo z obema rokama zagrabili.

Komaj jih je krotila ...

Ne da bi ljudi zanimalo, kje je in kaj počne, v ospredju je seveda njeno bujno oprsje, ki ga je zvezdnica v bazenu komaj krotila. Glede na to, da je nosila kopalke brez naramnic, je bilo obvladovanje oprsja še toliko težje. "Prizor je neopisljiv," so fotografijo komentirali hrvaški mediji. Če uživa ona, pa uživajte še vi!

Rada nastavi svojo ritko

Nives slovi predvsem po čvrsti ritki, ki jo rada nastavi objektivom. Tako je bilo tudi pred kratkim, ko je pozirala v svoji kopalnici. "Pripravljena za na plažo," je ob njej zapisala. Res je, da se poletje bliža, a malce je vseeno še prezgodaj. Kakor koli že, nad razgaljenimi seksi fotografijami so bili njeni oboževalci navdušeni, kaj pa na zapeljivo poziranje reče njen Dinko, lahko le ugibamo.

"Pripravljena za na plažo," se je pred dnevi pohvalila znana Hrvatica.
"Pripravljena za na plažo," se je pred dnevi pohvalila znana Hrvatica. FOTO: Facebook

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578