Moskisvet.com
image (28)

Novice

Hotela je biti lepa, čez 10 let pa prišla do groznega odkritja

N.J.
16. 05. 2016 15.19
3

Pred 10 leti se je transseksualka Rajee Narinesingh odločila za operativni poseg, saj si je želela bolj ženstvenega videza. Dejstvo, da je želela nekoliko privarčevati, se ji ni obrestovalo: namesto primernih snovi so ji pod kožo vbrizgali silikon za popravljanje pnevmatik.

Kot kaže, kirurgi, ki so opravili poseg pred desetletjem, sploh niso bili pravi zdravniki in niso bili usposobljeni za izvajanje lepotnih posegov. Za 'izpopolnjenje' prsi, zadnjice, ličnic, brade in ustnic naj bi leta 2005 plačala le 100 dolarjev.

Rajee je imela vsa ta leta popolnoma deformiran obraz in nedavno je šla znova pod nož – tokrat k pravim kirurgom, ki so popravili grozljivo napako. Za to, da je imela pod kožo vbrizgan povsem drug material, kot naj bi ga imela, so odkrili prav zdravniki, ki so jo tokrat operirali. Zdaj se po 10 letih lahko končno spet smeje in se sprehaja med ljudmi, ne da bi se ji bilo treba skrivati.

»Vsa ta leta me je bilo sram priti iz hiše in stopiti med ljudi,« je izjavila. »Ko sem se odločila za spremembo spola in sem končno postala ženska, sem si želela storiti vse mogoče, da bi le bila lepa. Zato sem se sploh odločila za poseg,, med katerim so mi vbrizgali silikon.« Kot je pojasnila, ni vedela, kaj so ji v resnici vbrizgali in niti sanjalo se ji ni, da gre za snov, ki sploh ni kompatibilna s človeškim tkivom, zato je vložila tožbo, s katero si želi zdaj 48-letna ženska končno poiskati pravico in prejeti odškodnino za vsa leta trpljenja.

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578