Moskisvet.com
Hotel osvojiti rekord, toda umrl živ zakopan

Novice

Umrl živ zakopan

M.J.
07. 03. 2012 13.16
7

Moški iz Šrilanke je želel izvesti podvig, toda ta ga je stal življenja. Hotel je namreč postaviti nov rekord, in sicer naj bi bil zakopan pod zemljo več kot šest ur in tako postal svetovno slaven.

S pomočjo prijateljev in družine so 24-letnega Janaka Basnayake živega zakopali v leseni krsti, in sicer na globini tri metre. Nesrečni dogodek se je začel ob 9.30 po lokalnem času. Ko so ga ob 16. uri izkopali, je bil Janaka v nezavesti. Takoj so ga odpeljali v lokalno bolnišnico, kjer pa so zdravniki lahko samo potrdili smrt, poroča Huffington post.

Tudi z obdukcijo, ki so jo kasneje opravili v bolnišnici mesta Kantele, niso mogli ugotoviti vzroka smrti. Mati nesrečno preminulega mladeniča je medijem dejala, kako je rad že kot otrok izvajal neobičajne trike. Dodala je, da je bil že dvakrat pred tem živ zakopan, in sicer enkrat dve uri in pol, drugič pa celo šest ur. Zakaj mu tokratni poskus ni uspel, ni znano, neuradno pa se domneva, da naj bi mu odpovedalo srce.

Oglejte si tudi ostale nesrečnike

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616