Moskisvet.com
predigra

Novice

In sledil je šok!

N.J.
13. 11. 2013 11.33
46

Prepričan je bil, da je kuhinjo obsedel duh, zato se je odločil v kuhinjo namestiti nadzorne kamere. Ko je pregledoval posnetke, pa je moški zgrožen ugotovil, da v kuhinji v resnici ne strašijo duhovi, temveč je to prostor, kjer se ponoči srečujeta in seksata njegova nova partnerica in 16-letni sin iz prejšnjega zakona.

Moški iz Tasmanije, ki je bil prepričan, da v njegovi kuhinji strašijo duhovi in je zato namestil nadzorne kamere, je po pregledovanju posnetkov zgroženo ugotovil, da nenavadne zvoke povzročata njegov 16-letni sin iz prejšnjega zakona in nova partnerica, ki se v kuhinji ponoči srečujeta in predajata mesenim užitkom. 28-letnica je zaradi posnetka zašla v hude težave. V Avstraliji je namreč, tako kot tudi v številnih drugih državah, prepovedano imeti spolne odnos z mladoletnimi. ''Najino razmerje se je razvilo kakšen teden pred tem, ko so naju razkrinkali. Nekajkrat sva se sestala tudi v hotelu,'' se je zagovarjala pred sodiščem.

Zgodba sicer še ni dobila epiloga, nobenega dvoma pa ni, da je moški jezen na svojega sina – in hkrati potolažen, da v njegovem stanovanju ne strašijo duhovi.

 

KOMENTARJI (46)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578