Moskisvet.com
London Lingerie 2012 - 7

Novice

Ali to sodi na modno pisto?

N.J.
26. 10. 2012 12.51
39

Na londoskem dobrodelnem dogodku so se po modni brvi tokrat namesto profesionalnih manekenk sprehodile zvezdnice. Čeprav je bil dogodek dobrodelen, pa številni menijo, da bi organizatorji morda le lahko premislili, kako obleči katero. Presodite sami.

V Londonu se je včeraj na dobrodelnem dogodku London Lingerie 2012 odvijala prava parada celulita, so prepričani nekateri mediji. Največ opazk glede neprimerne izbire perila je letelo na Immodesty Blaze, ki je sicer s ponosom pokazala svojo celulitično zadnjico in bujne obline, sicer pa so poleg nje nastopile še Abbey Clancey Crouch, žena nogometaša Petra Croucha, Olivia Inge, Sarah Harding in Peaches Geldof.

A vendar je bil dogodek, ki ga je organizirala neprofitna organizacija Seven Bar Fundation, dobrodelen. Zvezdnice so tako s svojim nastopom v perilu Agent Provocateur in Atsuko Kudo zbirale sredstva za ženske v državah tretjega sveta. Zagotovo predstava, ki bi si jo morali ogledati.

FOTOGALERIJA: London Lingerie 2012

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578