Moskisvet.com
Hiša ljubezni

Novice

Ne boste verjeli, kaj kmalu prihaja v Slovenijo

M.S
24. 09. 2024 11.50
0

Na enem izmed podhodov v Ljubljani je nekdo ponoči prebarval veliko površino stene v temno rdečo barvo, na sredini pa je zapisal: Hiša ljubezni – od 10. oktobra. Kaj bi to lahko pomenilo?

Na enem izmed ljubljanskih podhodov je nekdo prebarval veliko steno v temno rdečo barvo, na sredini pa je z velikimi črkami pisalo: Hiša ljubezni – od 10. oktobra. Privlačna izložba je pritegnila pozornost mimoidočih, ki so se ustavljali in si jo podrobno ogledovali, a vzbudila je tudi veliko vprašanj. Med radovedneži se je znašel tudi novinar Alen Podlesnik, ki je iskal odgovore. 

Vas zanima, kaj je Hiša ljubezni? Potem spremljajte oddajo 24ur in naše druge kanale, saj boste morda prav vi prvi, ki boste izvedeli, za kaj gre.
Vas zanima, kaj je Hiša ljubezni? Potem spremljajte oddajo 24ur in naše druge kanale, saj boste morda prav vi prvi, ki boste izvedeli, za kaj gre. FOTO: POP TV
Tu si boste lahko ogledali vse prenose VFN
Preberi še
Tu si boste lahko ogledali vse prenose VFN

Mnenja mimoidočih so bila raznolika – nekateri so domnevali, da gre za novi lokal, drugi so predvidevali, da bodo tam prodajali cvetje ali romantična darila. Nekateri so celo menili, da bi lahko šlo za prizorišče nove serije, prostor za intimna srečanja ali morda celo gledališko predstavo.

Medtem ko so se nekateri intervjuvani že videli kot udeleženci te skrivnostne dogodivščine, so drugi menili, da so svojo ljubezensko zgodbo že našli in jih dogodek ne zanima. Alen sicer ni našel pravega odgovora, vendar ga lahko odkrijete vi do konca tedna, če boste spremljali oddajo 24ur in naše druge kanale.

Stena v ljubljanskem podhodu je povzročila pravo zmešnjavo, saj je mnoge mimoidoče pustila z vrsto vprašanj.
Stena v ljubljanskem podhodu je povzročila pravo zmešnjavo, saj je mnoge mimoidoče pustila z vrsto vprašanj. FOTO: POP TV
To si morate ogledati vsi ljubitelji borilnih športov
Preberi še
To si morate ogledati vsi ljubitelji borilnih športov

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578