Moskisvet.com
Heidi Montag in Spencer Pratt

Novice

Heidi seksala v živo

N.J.
15. 01. 2013 09.17
21

Heidi Montag in njen izbranec Spencer Pratt trenutno sodelujeta v resničnostnem šovu Big Brother slavnih, ki ga predvaja Chanel 5. V kleti sta si privoščila strasten seks, ki pa kameram seveda ni ušel.

Plastična Heidi Montag in njen mož Spencer Pratt sta praktično nerazdružljiva, tudi v resničnostnem šovu Big Brother slavnih, ki ga predvaja Chanel 5. Kot poroča The Daily Star, naj bi si zvezdnika v kletnih prostorih hiše privoščila strasten seks. Ker pa so bili prizori preveč eksplicitni, so producenti oddaje neprimerne scene izrezali in preprečili njihovo predvajanje.

Ameriška zvezdnika, ki sta zaslovela z nastopanjem v ameriškem resničnostnem šovu The Hills, se nista mogla upreti drug drugemu, ko sta morala že drugo noč zaporedoma preživeti ločena od drugih sotekmovalcev. Čeprav sta hotela ostati diskretna, so kamere kljub temu ujele vročo akcijo. Kljub navdušenju ustvarjalcev oddaje so se vodilni naposled le odločili, da so prizori preveč sočni, da bi jih predvajali v živo.

Vzburjeni Spencer je Heidi zašepetal: "Tako močno te ljubim, tukaj postaja izjemo vroče." 26-letna Heidi pa se je nato izmuznila iz postelje in v spalnico prinesla paket robčkov. Zatem sta se predala užitkom, ko so se strasti polegle, pa je par zaspal.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616