Moskisvet.com
image (28)

Novice

Vau! To je Harryjeva milfica!

N.J.
23. 10. 2014 14.56
17

Princ Harry je zaljubljen, njegova nova ljubezen je Martina Stella, novopečena mamica samohranilka, poročajo italijanski mediji.

Kot pišejo, naj bi se Harry močno ogrel za brhko svetlolasko, ki se je nedavno razšla z Italijanom Gabrielom Gregorinijem. »Gre za govorice, ki jih sicer ni še nihče potrdil,« poroča revija Novella, kjer dodajajo, da naj bi se par srečeval na relaciji Rim–London. Novinarji so stopili v stik tudi z Martino, ki pa novice, da naj bi bila nova Harryjeva spremljevalka, menda ni ne potrdila in ne zanikala.

»Ne vem, kako ste se dokopali do te informacije. Kar se mene tiče, ne morem reči nič: če sem ga srečala, ga mogoče nisem prepoznala ...« je komentirala in tako povzročila še večje govorice. Martina Stella je sicer 29-letna italijanska igralka, ki se pogosto pojavlja tudi na italijanski televiziji, kjer običajno predstavlja svoje projekte in delo. Leta 2011 jo je omrežil italijanski frizerski stilist Gabriele Gregorini, s katerim je zanosila in oktobra 2012 povila deklico Ginevro. Letos sta se razšla, Stella pa naj bi se (zaenkrat skrivaj) dobivala s Harryjem.


 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549