Moskisvet.com
image (28)

Novice

Kaj se vam lahko zgodi, če izbrišete kakšnega Facebook prijatelja?

S.R.
10. 02. 2012 10.26
12

Da, celo tako daleč smo že prišli. Dva moška iz Tennesseeja sta namreč obtožena umora para zaradi po mnenju policije ''povsem neumnega in brezčutnega motiva''. 60-letni Marvin Potter je namreč ustrelil mlad par, ki je njegovo 30-letno hčer zbrisati s seznama prijateljev.

Morilski pohod se je začel, ko sta Billy Payne Ml. (36) in njegovo dekle Billie Jean Hayworth (23) na popularnem spletnem družabnem omrežju s seznama prijateljev izbrisala Marvinovo 30-letno hčer Jenelle. Po poročanju lokalne policije je Jenelle nato začela nadlegovati par, vse skupaj pa se je tragično končalo.
31. januarja med pol šesto in enajsto uro zjutraj je Marvin Potter tako vstopil v dom mladega para v mestu Mountain City in oba ustrelil. Payna je zalotil v spalnici, medtem ko je Billie nesrečno končala v otroški sobi. Ko ju je sosed našel, je Billie v naročju še vedno držala 8-mesečno hčerko. Poleg Marvina so kot sokrivca policisti priprli tudi Jamieja Curda (38), ki je bil po poročilih znancev Pooterjev prijatelj, poleg tega pa naj bi se tudi zanimal za njegovo hčerko. Oba moška sta trenutno v zaporu. Sodnik je za Potterja določil varščino 150.000 evrov (200.000 ameriških dolarjev), za sokrivega Curda pa kar 1.128.000 evrov (1,5 milijona dolarjev). Glede na grozljiv zločin, bizaren motiv in precej visoke kazni se jima na sodišču zagotovo ne piše nič dobrega.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578