Moskisvet.com
image (28)

Novice

Grozljivka v živalskem vrtu: Gol se je vrgel med leve

N.J.
25. 05. 2016 07.59
28

V živalskem vrtu v Čilu so bili priče grozljivemu dogodku s tragičnim izidom. Popolnoma gol moški je namreč skočil v ogrado z levi.

Moški se je slekel in skočil v ogrado z levi z namenom, da bi na tako brutalen način zaključil svoje življenje. Moškega s samomorilski nagnjenji so levi sicer po njegovih pričakovanjih napadli, a je klavrni konec na koncu čakal prav leve.

Oblasti v Sentiagu so potrdile, da so med poskusom samomora moškega, Franca Luisa Ferrado Romana, bili prisiljeni ubiti dva leva, da bi rešili človeško življenje. Zadeva je sprožila precej besa med ljubitelji živali.

20-letnik, ki v živalskem vrtu ni bil zaposlen, temveč naj bi vstopil kot običajen obiskovalec, je iz ograde prišel živ. Prepeljali so ga v bolnišnico, kjer naj bi bil v kritičnem stanju.

Ob grozljivem prizoru je bil živalski vrt odprt za obiskovalce in številni so bili priče napadu. Med drugim so nekateri iz žepov potegnili mobilnike, posneli dogajanje in posnetke objavili na spletu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630