Moskisvet.com
tragedija - 1

Novice

Hiša groze: ob vstopu je gasilce čakal grozljiv prizor!

N.J.
09. 04. 2015 08.19
8

Tri dni po tem, ko so policisti izvedeli, da je neko stanovanje tako zelo naloženo, da je nemogoče vstopiti vanj, so s pomočjo gasilcev vdrli. Čakal jih je grozljiv prizor.

tragedija - 4
tragedija - 4 FOTO: Profimedia

V stanovanju v San Franciscu so namreč naleteli na mumificirano truplo, vhodna vrata so bila zaradi vse navlake dobesedno blokirana. Gasilci so v prostore stopili z nadetimi maskami kar skozi okno, v stanovanju pa našli truplo, ovito v rjuho. Ovili so ga v še eno belo rjuho in odnesli iz stanovanja.

Soseda je povedala, da je v stanovanju živela ženska Carolyn s starejšo mamo in psom, ki ga je dnevno vodila na sprehode. Mame menda nihče od sosedov ni videl že več let. Kot je dejala, naj bi bilo stanovanje v izvršilnem postopku, Carolyn pa naj bi bila v bolnišnici.

tragedija - 2
tragedija - 2 FOTO: Profimedia
Zaposleni na oddelku za javna dela so nato očistili prostor: s smetmi so napolnili več kontejnerjev. Policisti so dejali, da so naleteli v stanovanju na številne podgane, pajke vrste črna vdova, 300 steklenic urina in plesen na stenah. Pri odstranjevanju navlake je sodelovala skupina ustrezno zaščitenih profesionalcev.

Carolyn naj bi bila sicer že upokojena . Vsak dan naj bi obiskovala trgovino v bližini, kjer je kupovala prigrizke, a je v zadnjem letu niso videli priti. Ko jo je prodajalec iz te trgovine nedavno srečal na ulici, naj bi bila močno shujšana in povedala naj bi mu, da je močno bolna. Ko jo je vprašal, kaj ji je, mu ni želela odgovoriti.

tragedija - 3
tragedija - 3 FOTO: Profimedia
tragedija - 1
tragedija - 1 FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616