Moskisvet.com
image (28)

Novice

Grozljivka na ulici!

N.J.
27. 05. 2015 08.11
4

Na ulici v naselju Gouverneur v ameriški zvezni državi New York so naleteli na sila nenavadno najdbo – na tleh je namreč ležalo devet možganov.

Neznanec je na cesto odvrgel devet možganov, a oblasti so tamkajšnje prebivalstvo takoj pomirile, naj se ne bojijo, saj ne gre za človeške možgane.

Njihov izvor zaenkrat še ni znan, predvidevajo pa, da so bili del zbirke možganov, ki so jih uporabljali v študijske ali raziskovalne namene. Zaenkrat ni nobenega suma, da bi šlo za kakršnokoli kriminalno dejanje.

Prebivalci so možgane našli ob železnici v vasici Gouverneur in v sredo obvestili policiste. Lokalni veterinar je na prvi pogled ocenil, da gre za možgane, ki so bili strokovno odstranjeni in hranjeni v formaldehidu. Pripadali naj bi ali psom ali ovcam.

Lansko leto so iz teksaške univerze v Austinu poročali, da so na ducate človeških možganov, shranjenih v formaldehidu, za katere so sprva mislili, da so izginili, pravzaprav množično uničili leta 2002. Vsi primerki so bili donirani v študijske in raziskovalne namene.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630