Moskisvet.com
poškodba smučarke

Novice

Grozljiva poškodba glave vrhunske smučarke

N.J.
01. 06. 2015 09.53
5

Vrhunska ameriška alpska smučarka italijanskih korenin je pred kratkim nerodno padla na glavo, a k sreči ni utrpela tako hudih posledic. Nedavno je na Facebooku objavila fotografijo 'presekane' glave.

poškodba smučarke
poškodba smučarke FOTO: Facebook

"Včasih stvari ne gredo po načrtih ... ampak vedno imamo kaj za se naučiti in se je treba zanje zahvaliti. Pred nekaj tedni sem se udarila v glavo, padla sem na skalo, bilo je grozno, ampak sem imela srečo. Zdaj se je vse zacelilo! 10 dni in 15 sponk. Bilo je zdravo opozorilo, kakšno srečo imam in da lahko pomagam vsem športnikom, ki se jim ni tako dobro izšlo. Hvala High Fives Foundation, da pomagajo športnikom, ki potrebujejo veliko več kot le sponke," je zapisala Julia Mancuso na svojem Facebook profilu.

Julia Mancuso je letos predčasno zaključila smučarsko sezono zaradi bolečin v kolku. Je tudi strastna deskarka in menda uživa v preživljanju prostega časa na vodi. V preteklosti je bila kar štiri leta v zvezi z vrhunskim smučarjem Akslom Lundom Svindalom, s katerim sta se septembra 2013 razšla, ker sta se menda premalo videla. "Preživela sem nekaj izjemnih trenutkov s tem fantom! Aksel, hvala, ker si tako čudovit fant in vedno najboljši prijatelj. Kot kaže, sonce za naju zahaja, a vem, da je obzorje polno prečudovitih dogodivščin," je ob razhodu na svojem Facebook zapisala ameriška smučarka.

Po njeni objavi pa se je razpisal tudi njen nekdanji norveški fant Aksel Lund Svindal, ki je 'odgovoril: "Julio poznam veliko let. Zadnja štiri leta sva si delila izjemno razmerje. Imela sva se čudovito. A čas je omejen vir. Med nama, ki živiva zaposleno življenje, in najinima domovoma je velika razdalja. Preživljanje časa skupaj je bil za naju velik izziv in težko bi bilo predvideti, kako bi se zadeva spreminjala v prihodnosti. Po tem, ko sva skupaj preživela prečudovito poletje, sva se odločila, da poskusiva zaživeti ločeno. Običajno ne delim veliko svojih zasebnih zadev, a tukaj imate: mislim, da je bolje, da delim enostavno resnico o zapleteni situaciji, kakor da bi ljudje širili govorice. Zaključiti neko razmerje ni nikoli zabavno, a mislim, da sva to naredila na najbolj pameten možen način. Hvala, Julia, da si do tega zaključka prišla skupaj z mano."
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578