Moskisvet.com
image (28)

Novice

Grozi ji obsojeni morilec!

N.J.
09. 12. 2014 11.45
2

Obsojeni morilec O.J. Simpson pozna Kim Kardashian že od rojstva, saj je prijateljeval z njenima staršema. Kot poročajo ameriški mediji, je nekdanji nogometaš popolnoma obseden z njo. Je Kim v nevarnosti?

»Ima številne njene seksi fotografije, ki jih je obesil po stenah v svoji celici. Zbira jih še od leta 2007, ko se je fotografirala za Playboy in prav nič mu ni nerodno pred sojetniki, saj jih zelo rad razkazuje,« je za medije sporočil eden izmed sojetnikov.

Simpsona, znanega tudi pod vzdevkom The Juice, je na sodišču zastopal oče Kim Kardashian, Robert Kardashian, Sr. »Obožuje temnopolte igralce z žogo. Jaz sem v Dvorani slavnih in še vedno imam priznanja,« se je menda pošalil na račun Kim. O.J. menda sploh ne moti dejstvo, da je zdaj poročena. »Dokler sem v zaporu, ne morem biti z njo, ko bom na prostosti, bo moja!« naj bi še dejal.

Simpson bo za zapahi ostal vsaj še do leta 2017, ko bo lahko zaprosil za pogojni izpust. Vseeno pa nekateri namigujejo, da bi utegnilo biti zanjo zelo nevarno, saj gre nenazadnje vseeno za moškega, ki je obsojen zaradi umora nekdanje žene. »Vedno je bil mnenja, da je luštno dekle, v zaporu pa se mu je popolnoma zmešalo, čisto je obseden z njo,« je za Radar povedal eden izmed sojetnikov.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578