Moskisvet.com
Andrej je pokazal, da je resnično moderen šef.

Novice

Poznate vse Andrejeve igračke?

J. Š.
15. 03. 2013 15.00
39

Obiskali smo Andreja v Gostilni pri šefu, saj nas je zanimalo, kako poteka njegov delovnik. Andrej nam je pokazal, da si pri vodenju gostilne veliko pomaga z najnovejšo tehnologijo. V videu si poglejte, kako potekajo priprave na delo ter kakšna so njegova dopoldanska opravila …

Ko se Andrej zbudi, najprej preveri, kakšen dan ga čaka v Gostilni pri šefu. Še preden spije jutranjo kavo, preveri zasedenost gostilne.

S sodelavci pogosto komunicira preko Skypa.
S sodelavci pogosto komunicira preko Skypa. FOTO: Aljoša Kravanja

Običajno ob jutranji kavi prebere dnevna poročila na spletni strani 24ur.com, nato pa se odpravi v pisarno. Tam pregleda dnevne naloge, pogleda zaloge in prebere elektronsko pošto.

S svojimi sodelavci pogosto komunicira kar preko Skypa, tako je tudi tokrat poklical Luko in mu sporočil, da mora po nakupih najbolj svežih sestavin na tržnico.

Bili smo presenečeni, da si pri vodenju gostilne toliko pomaga s moderno tehnologijo in pametnimi napravami. Zagotovil nam je, da mu olajšajo delo ter da ima na tak način vse pod nadzorom, tudi kadar ni v gostilni.

Moderna tehnologija je našla svoje mesto tudi v kuhinji.
Moderna tehnologija je našla svoje mesto tudi v kuhinji. FOTO: Aljoša Kravanja

Tudi v gostilni ima prav poseben računalnik, s katerim si pomaga pri preverjanju delovnih nalog. Seveda pa imajo tudi vsi drugi, ki delajo v kuhinji, vpogled v spisek nalog. Moderna tehnologija in pametne naprave so jim v veliko pomoč, tako da nikoli nobena zadeva ne ostane neopravljena ali pozabljena.

V videu si poglejte, kako poteka Andrejev delovnik, preden se gostilna odpre, ter kako si pri vodenju pomaga z najnovejšo tehnologijo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 626