Moskisvet.com
Brigitta Bulgari

Novice

Mož ne ve ničesar ...

N.J.
10. 10. 2014 10.14
28

Štiri gospodinje iz italijanskega mesta Rimini so se odločile, da bodo zaživele še eno življenje. V 'prostem' času se prodajajo in služijo bajne vsote.

So gospodinje, a vse prej kot razočarane. Štiri lepe ženske, stare med 24 in 49 let, so se organizirale in delujejo kot nekakšna organizirana skupina za prostitucijo. Najele so stanovanje, v katerem nudijo storitve, oglašujejo se na spletni strani, veliko moških pa pokliče na podlagi ustnih priporočil. V mestu so menda vse bolj popularne in strank je vse več.

Nobena izmed štirih žensk ni samska. Dve sta poročeni in imata otroke, drugi dve sta v dolgoletnih zvezah. Skupno jim je, da so se vse štiri naveličale tega, da na mesec zaslužijo največ po 1000 evrov. Partnerji o njihovem početju ne vedo ničesar.

Stroga pravila

Ena izmed štirih je spregovorila za medije, a je zahtevala, da se njena identiteta zaradi njene družine ne razkrije. »Vse še vedno opravljamo priložnostna dela, ki smo jih opravljale prej, da imamo 'krinko'. Pred tem smo delale kot sobarica, služkinja in varuške. Tudi če smo delale med vikendi, smo zaslužile največ po 1000 evrov mesečno. Zdaj zaslužimo tudi po 10.000 evrov na mesec, a ves denar nalagamo na banko, da bi zagotovile boljšo prihodnost našim otrokom. Naši možje ne vedo nič o tem in niso 'lisjaki',« je povedala. Druga je razložila, da med njimi veljajo stroga pravila. »Ne sprejemamo tujcev in starostnikov. Naše stranke so moški med 24. in 50. letom starosti, ki nas cenijo, ker smo profesionalne in ob nas so lahko popolnoma sproščeni. Nekateri so se zaljubili in so želeli, da bi prenehale s tovrstnim delom in da bi šle z njimi, a smo že vse zasedene, Pazimo, da ne zapravljamo denarja, da ne bi vzbudile sumov tako pri partnerjih kot pri naših mamah. Sicer pa uživamo in služimo neobdavčeno. Želim si, da država ne bi legalizirala prostitucije, saj bi nas v nasprotnem primeru zadelo enako, kot je zadelo vse male podjetnike,« je povedala.

Priznati je treba, da so iznajdljive. Glede na to, da so vse zasedene, se niti strankam ni treba bati, da bi se kdaj razvedelo, kdo jih obiskuje. Ker si same izbirajo klientelo, v delu uživajo, kar pomeni, da ga tudi opravljajo veliko bolje, kot bi ga sicer. Super, kajne?
 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578