Moskisvet.com
googlova kamera

Novice

Googlova kamera ujela ... no, poglejte, kaj!

N.J.
02. 04. 2015 12.50
14

Pisali smo že o tem, kako je Googlova kamera posnela že marsikatero bizarnost. Tokrat je za nekaj smeha poskrbela Avstralka Karen Davis.

googlova kamera
googlova kamera FOTO: Google Street View

Karen Davis, ki naj bi bila lastnica največjega oprsja v Avstraliji, je svoje buhteče oprsje nastavila Googlovi kameri in tako poskrbela za ovekovečenje svojega 'premoženja'. Davisova, ki jo je fotografija pripeljala v medije, je komentirala, da si je vedno želela pristati na enem izmed posnetkov Google Earth, ko je opazila vozilo, pa menda niti za sekundo ni oklevala – skočila je na primerno lokacijo in dvignila majico.

Odkar se je fotografija pojavila v javnosti, menda prejema številne klice – večinoma od žensk, ki ji govorijo, kako ogabna je. A na kritike se odziva z dvignjeno glavo. Pravi, da so nekateri pač sovražni, druge pa ji zavidajo bujno oprsje.

Karen je sicer 38-letna mamica, ki je želela s svojo potezo vsem pokazati, da je zadovoljna s svojim telesom. Za 40. rojstni dan si želi zgoraj brez skočiti s padalom. Zdaj prejema številne prošnje za prijateljstvo na Facebooku, tudi od mladih fantov, a jih ne sprejema. "Stiskam le 'briši', 'briši', 'briši'!" je povedala.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578