Moskisvet.com
image (28)

Novice

Išče jih cela država!

M.Č.
12. 08. 2013 13.32
13

Tajski policisti so se pred nekaj dnevi ukvarjali z nekoliko neobičajnimi pritožbami. Prebivalce province Chiang Mai so namreč vznemirili motoristi, ki so si čare pokrajine ogledovali kar goli v 'sedlu'.

Ali je šlo za stavo, ali so oblačila odvrgli zaradi vročine, za zdaj še ni jasno, vendar so se štirje motoristi odločili, da bodo potovali v Adamovem kostumu. Prebivalci pokrajine Chiang Mai se seveda niso spraševali o njihovih vzgibih, ampak so bili nad prizorom zgroženi. Po njihovih pričevanjih naj bi šlo za tujce, ki so se z motorji vozili ob reki Ping.

Policisti so ob prijavah nemudoma pohiteli na ceste, kjer so ta čudni prizor opazili in začeli z iskanjem, vendar so nepridipravi izginili brez sledu. Morda so se le potuhnili v gozdu ali svoje potovanje že nadaljujejo v drugi provinci ali državi. Vsekakor pa se jim še lahko pripeti, da bodo del počitnic preživeli na policijski postaji. Policisti jih namreč vneto iščejo preko posnetkov varnostnih kamer, poleg tega pa so lokalne prebivalce prosili, da jih, če jih opazijo, nemudoma prijavijo. Ni kaj, s Tajci ni šale ...

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578