Moskisvet.com
image (28)

Novice

VIDEO: Policijski pes napadel golega roparja!

S.R.
13. 12. 2011 12.44
1

Občasno se tudi policisti med svojim običajno precej nevarnim delom lahko tudi malce nasmejijo. Malce presenečeni so bili v soboto tudi policisti v mestu Whittier v Kaliforniji, ko je iz ukradenega avtomobila, ki so ga zasledovali že nekaj časa zbežal goli ropar.

Policija je ponoči namreč dobila klic o ukradeni limuzini in nemudoma začela iskati. Ropar bi si najverjetneje težko izbral še bolj očiten plen. S pištolo namreč zagrozil vozniku limuzine hummer in se z njo odpeljal.

Odveč je poudarjati, da tudi v bližnjem Los Angelesu takega avtomobila ne vidimo prav pogosto. Seveda ga je policija prav hitro našla in kmalu mu je sledila cela procesija policijskih avtomobilov. Kot si lahko predstavljate, lov na ubežnika zaradi precejšnje neokretnosti limuzine ni bil ravno akcijski, a ropar se je kljub temu kmalu odločil zapustiti vozilo. A ko je stopil iz vozila je policiste čakalo presenečenje. Osumljenec je namreč iz vozila stopil povsem nag in se pognal v paničen beg pred možmi postave. A goli tat ni prišel prav daleč, saj ga je kmalu ujel policijski pes in ga podrl na tla. Ropar je imel nato srečo v nesreči, saj so do njega in psa kmalu prišli tudi policisti in ga rešili pred razjarjenim policijskim psom, ki do zločincev ni prav nič nežen. Ob času aretacije še ni bilo znano, zakaj je bil ropar gol, niti zakaj si je za plen izbral tako opazen in neokreten avtomobil. Kljub temu pa je v javnost že prišel posnetek iz policijskega helikopterja, ki je bedel nad pregonom in zabeležil vsako sekundo dogajanja.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607