Moskisvet.com
Goldie Hawn in Kurt Russell

Novice

Ko sta prvič spala skupaj, ju je zasačila policija

E.R.
02. 10. 2024 02.00
0

Slab začetek očitno res pomeni dober konec, saj slavni par srečno živi na koruzi že več kot štiri desetletja.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Slavna igralka Goldie Hawn je pred nekaj dnevi v Hollywoodu praznovala 20 let svoje fundacije MindUp - The Goldie Hawn Foundation, ki se posveča skrbi za duševno zdravje. Z Goldie Hawn so bili na praznovanju njen življenjski sopotnik Kurt Russell ter hči in sin Kate in Oliver Hudson.

Ko ga je spoznala, je bila noseča z drugim
Preberi še
Ko ga je spoznala, je bila noseča z drugim

Goldie Hawn sta podprla tudi Demi Moore in Martin Short. To je bil pomemben večer za hollywoodsko zvezdnico, ki je jubilej proslavila s Kurtom Russellom.

Igralka je z njim v zvezi že od leta 1983, imata tudi sina Wyatta, ki je, tako kot njegova starša, po poklicu igralec.

Slavni igralec je tako smrdel, da ga je zavohala na kilometer
Preberi še
Slavni igralec je tako smrdel, da ga je zavohala na kilometer

Goldie je s Kurtom vzgajala otroke iz zakona z Billom Hudsonom, Kate (44) in Oliverja (47), ki sta prav tako zelo znani igralski imeni. Kurt ima iz prejšnje zveze sina Bostona (43), ki si je zelo blizu z Goldie. Lahko bi rekli, da gre za res veliko srečno družino. Ko slavno Goldie vprašajo, zakaj se ne poroči s Kurtom Russellom, pravi: "Če bi pristala na poroko, bi bila že zdavnaj ločena. Če imaš potrebo, da se nekomu zavežeš, potem je to pomemben korak. Če pa ste po naravi neodvisni, potem je bolje, da se ne poročite."

Njuno razmerje je eno najbolj stabilnih v Hollywoodu, zato je mnoge zanimalo, ali je za uspeh njune ljubezenske zgodbe kriva kakšna posebna skrivnost. "Veste, kako pravijo, da včasih pozabiš, zakaj si se v nekoga zaljubil? No, jaz se spominjam vsega in tudi tega, zakaj sem se zaljubila. To je tako poseben občutek," je razkrila igralka.

V zvezi z Madonno se je počutila kot prostitutka višje klase
Preberi še
V zvezi z Madonno se je počutila kot prostitutka višje klase

Goldie in Russell pogosto precej odprto govorita o svojem ljubezenskem odnosu, zato sta nekoč razkrila tudi, kaj se jima je zgodilo, ko sta prvič skočila med rjuhe.

"Gledala sva film in nato šla plesat. Čisto sva se spustila z vajeti, zato sva se odločila, da nočeva, da se noč konča s plesom. Šla sva v hišo, ki jo je nedavno kupila," je začel pripovedovati Kurt, nato pa nadaljeval: "Šla sva gor, se razgledala po namišljenem pohištvu v nedokončani spalnici in se začela ljubiti. V naslednjem trenutku pa se je v sobi pojavila policija."

Victoria Beckham razkrila, kakšno orodje v hlačah skriva njen mož
Preberi še
Victoria Beckham razkrila, kakšno orodje v hlačah skriva njen mož

 

Policisti so vstopili, ker so mislili, da gre za vlom. Igralkin novi dom so namreč v času burne zveze še prenavljali, zato so policisti takoj, ko so koga opazili v hiši, hitro vdrli vanjo. "Vse je bilo zelo bizarno," je priznal Kurt Russell.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 597