Moskisvet.com
Sharon Stone

Novice

Slavna igralka brez sramu objavila sliko "zgoraj brez"

E.R.
12. 07. 2024 01.30
1

Pred več kot 30 leti je Sharon Stone šokirala javnost, ko je v erotičnem trilerju pokazala več, kot bi smela, sedaj pa je pri svojih 66 letih to ponovila in objavila sliko, na kateri je oblečena samo v spodnji del kopalk.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Sharon Stone je marca dopolnila 66 let, a ji dejstvo, da je že v sedmem desetletju, ne preprečuje, da bi poudarila svojo seksipilnost in uživala v lepoti ter svobodi zrelejših let.

Hollywoodska diva je objavila golo fotografijo, na kateri nosi samo v spodnji del bikinija, medtem ko na svojem domu v Kaliforniji ustvarja svojo novo sliko. Kaže, da se Sharon, ki ljubiteljsko riše na platno, ni mogla upreti klicu navdiha, zato je iz bazena stekla naravnost k slikarskemu platnu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Včasih moram iz bazena naravnost slikati," je komentirala eksplicitno fotografijo, na kateri jo vidimo, kako "zgoraj brez" uživa v svojem hobiju.

Izpoved igralke: 'Vzel je penis iz hlač in mi ga postavil pred obraz'
Preberi še
Izpoved igralke: 'Vzel je penis iz hlač in mi ga postavil pred obraz'

Igralka je pokazala, da se še vedno lahko pohvali z vitko postavo, hkrati pa tako kot večina Hollywooda ni obsedena s popolnostjo in idealnimi proporci. Jasno je, da je neobremenjena in uživa v svojem telesu.

"Tako sem hvaležna za svoje telo. Ko sem bila mlajša, so mi vsi govorili, kaj je narobe z njim – to ali ono. Zdaj se začenjam zavedati, da imam raje odnos žensk v Evropi, ki z leti postajajo lepše in ki razumejo, da so ženske lepše od deklet, ker imajo modrost," je leta 2019 povedala za revijo Allure.

S to vlogo je postala seks simbol, a jo je to drago stalo
Preberi še
S to vlogo je postala seks simbol, a jo je to drago stalo

Mimogrede, Sharon je že večkrat odkrito spregovorila o tem, kako je sprejela proces staranja in da je to zahtevalo veliko dela na sebi. "Pri 57 letih se počutim bolj samozavestno kot kdaj koli prej. Z leti sem postala bolj izbirčna glede tega, s kom preživljam čas, in nisem več obsedna s svojim videzom. Zamisel o večni mladosti je mit in jaz si želim, da bi se tega naučila veliko prej. Ne želim biti videti mlajša, želim biti najlepša ženska v svojih letih. Vsaka ženska bi morala s ponosom reči, da je ponosna na to, kar je," je rekla pred nekaj leti.

Sharon Stone zaradi te vloge izgubila skrbništvo nad sinom
Preberi še
Sharon Stone zaradi te vloge izgubila skrbništvo nad sinom

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497