Moskisvet.com
Soraja Vučelić - 2

Novice

Takole je videti, ko ...

J.V.
07. 05. 2014 08.29
5

Če ste mislili, da ste videli že vse, potem ste se zmotili. Srbske starlete očitno niso več zadovoljne s provokativnimi fotografijami, na katerih pozirajo v bikiniju, ampak vedno bolj pogosto pozirajo tudi gole, mokre in ravno izpod tuša.

Srbska starleta Soraja Vučelić je pred nekaj dnevi na svojem Facebook profilu objavila fotografijo, na kateri je popolnoma gola in še mokra od tuša. Svoje intimne predele je prekrila le z belo brisačo, pustila pa ravno toliko gole kože, da sedaj o njej fantazirajo številni moški.

Soraji očitno fotografije v bikini kopalkah in spodnjem perilu ne predstavljajo več nobenega izziva in se je odločila, da tokrat pokaže še več. Mi pa se sprašujemo, kaj bo sledilo naslednjič?

Spomnimo, pred dobrim letom so na splet pricurljale pevkine erotične fotografije, sicer pa je Soraja svoje mamljive obline še nedolgo nazaj nastavljala na eksotičnih Maldivih.
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578