Moskisvet.com
Halle Berry

Film/tv

Kakšna mačka! Gola zvezdnica na teh fotografijah nima konkurence

E.R.
26. 07. 2024 02.00
0

Zvezdnica je z objavo svojih novih provokativnih fotografij postala največja senzacija v medijskem svetu, njeno telo pa vzame sapo vsakemu gledalcu.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Hollywoodska igralka Halle Berry je včeraj na Instagramu delila serijo fotografij zgoraj brez in tako obeležila dve desetletji od vloge Catwoman v slovitem filmu Catwoman. Spomnimo, ta vloga je igralki leta 2004 prinesla naziv ene najbolj seksi in najlepših žensk na svetu, 20 let pozneje pa je zvezdnica še vedno videti spektakularno.

Slavna igralka brez sramu objavila sliko "zgoraj brez"
Preberi še
Slavna igralka brez sramu objavila sliko "zgoraj brez"

Halle Berry je pozirala v črnih spodnjicah in brez nedrčka ter z mačjo masko na obrazu, svoje prsi pa je zakrila z dvema črnima mačkama. Delila je še več fotografij zgoraj brez, na vseh pa se igralka igra z mačkami, ki so očitno njene nove ljubljenke. Te provokativne fotografije so sicer v manj kot 24 urah zbrale skoraj pol milijona všečkov, uporabniki Instagrama pa niso varčevali s komplimenti na račun slavne igralke.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Celotna predstava je bila pravzaprav referenca na prej omenjeni film, kar je lepa igralka sama potrdila. "Danes mineva 20 let, odkar sem imela čast oživeti ta ikonični lik. Vedno mi bo pri srcu in za vedno bom Patience Phillips alias Catwoman," je zapisala v objavi in dodala, da je našla dve črni mački na dvorišču in da se ju je odločila posvojiti.

Erotika

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Če odmislimo nenavadno poziranje gole Hali v družbi hišnih ljubljenčkov, je treba priznati, da zvezdnica ni videti nič slabše kot leta 2004, čeprav je že krepko zakorakala v šesto desetletje.

Kakšno telo! Nihče ne verjame, da ima ta prsata lepotica 51 let
Preberi še
Kakšno telo! Nihče ne verjame, da ima ta prsata lepotica 51 let

Postavna 57-letnica se še vedno lahko pohvali z ravnim trebuhom, pa tudi odlično oblikovanimi mišicami rok in nog. Za to je zaslužna strastna vadba – hollywoodska zvezdnica namreč trenira po štiri ure dnevno, poleg teka pa uživa tudi v boksarski vadbi, visokointenzivnih kardio vadbah, fitnesu in jogi. Poleg vsega tega pa ima ta lepotica tudi specifičen način prehranjevanja – drži se namreč keto diete in postenja.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549