Moskisvet.com
Georgina Rodriguez

Novice

Njen oče je tihotapil droge, mama je bila prostitutka

E.R.
10. 06. 2024 01.00
1

Danes Georgina Rodriguez uživa v luksuzu in ljubi enega najbolj znanih nogometašev na svetu, a njena življenjska pot do tu je bila posejana s trnjem.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Partnerka Cristiana Ronalda in znana vplivnica Georgina Rodriguez vsak dan pritegne pozornost medijev s svojim razkošnim življenjskim slogom. Tega ji je prineslo razmerje s slavnim nogometašem, piše Glossy. Njeno bogastvo se je po predvajanju serije 'I'm Georgina' še povečalo, s Cristianom pa zdaj slovita kot eden najbogatejših parov na svetu. 

Vendar Georginino življenje ni bilo lahko. Čeprav je zdaj zvezda in uživa na pretek, je v otroštvu šla skozi pekel in njeno življenje ni bilo prav nič lahko.

Georgina Rodríguez Cristiano Ronaldo
Georgina Rodríguez Cristiano Ronaldo FOTO: Instagram

Kdo so starši Georgine Rodriguez? 

Oče Georgine Rodriguez je bil Argentinec, mati pa Španka. Njen oče Jorge Rodriguez je bil tihotapec kokaina in konoplje, ki je deset let preživel v zaporu, piše The Sun. Jorge je v Španiji služil kazen zaradi dveh prekrškov.

Leta 2003 je bil obsojen na 11 let zapora, ker je nameraval iz Španije v Francijo pretihotapiti za več kot 100.000 evrov 83-odstotnega kokaina. Leta 2008 je bil oproščen.

Tako je videti seksi sestra Ronaldove izbranke Georgine
Preberi še
Tako je videti seksi sestra Ronaldove izbranke Georgine

Znova je končal v zaporu, ker je z več sostorilci iz Maroka v Španijo tihotapil več milijonov evrov vredno konopljino smolo. Prejel je dve leti zapora in bil leta 2013 izpuščen.

Jorge je leta 2019 umrl v starosti 70 let zaradi posledic možganske kapi, ki jo je utrpel leta 2016.

Njena mati je Ana Maria Hernandez in menda zdaj živi v Italiji. Čeprav o njej ni veliko znanega, se je Georginina prijateljica Rosario za oddajo Socialite odločila razkriti resnico. Jorge in Ana Maria naj bi se spoznala v nočnem klubu, ki ga je imel v lasti, in par je med razmerjem spočel Georgino. Vendar je oče kmalu končal v zaporu, mati pa se je še naprej ukvarjala s prostitucijo. 

Ronaldova izbranka z bujnim dekoltejem pokazala več, kot je načrtovala
Preberi še
Ronaldova izbranka z bujnim dekoltejem pokazala več, kot je načrtovala

"Naredila je, kar je morala narediti za svojo družino," je dejala Rosario.

Georgina teh izjav ni komentirala.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Cristiano Ronaldo je sicer spremenil njeno življenje, a velja tudi obratno, česar se dobro zaveda tudi sam. Rodila mu je dva otroka, slavni par pa je s pomočjo nadomestne matere dobil še tri. Čeprav par ni poročen, sta sklenila nekakšno 'predporočno pogodbo', v kateri Georgina dosmrtno prejema mesečno plačilo v višini 100.000 evrov. Tudi če se par razide. Prav tako družinska hiša v v Madridu pripada Georgini.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: sportlife.story.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 487