Moskisvet.com
Nicki Minaj

Vroče

Fotografirala je oprsje, kazala pa 'muco'

N.J.
28. 11. 2013 08.17
37

Nicki Minaj je znana po tem, da se rada nastavlja in razkazuje. Na fotografiji, ki jo je 30-letnica v torek objavila na Instagramu je tako znova razkazovala svoje bujno oprsje. Kljub temu pa je le redko kdo opazil oprsje, kajti večina njenih oboževalcev je najprej opazila 'muco' Hello Kitty, ki krasi njene copate.

30-letna pevka je pod fotografijo, na kateri bolj kot ne nastavlja svoje bujno oprsje in jo je nedavno objavila na svojem Instagram profilu, pripisala: "Hello Kitty slippers" (copati Hello Kitty). A bodimo odkriti: na fotografiji je vse drugo bolj v ospredju kakor copati, na katerih je 'muco' pravzaprav obglavila.

Nicki Minaj pa ni znana le po tem, da se rada nastavlja, temveč tudi, da je brez dlake na jeziku. 30-letna raperka je pogumna tudi pri izbiri oblačil, saj je pred časom v pogovorno oddajo prišla v kratki jakni, z zapetim enim samim gumbom, pod katero ni nosila modrčka. In kot da to ni bilo dovolj za družinski pogovorni šov, ji je voditeljica Ellen v oddaji pripravila še seksi izziv. Komičarka in voditeljica je drzni pevki čez oči nadela prevezo in jo odpeljala do treh napol slečenih manekenov. Eden izmed mišičnjakov je bil nadišavljen s parfumom Minajesty, ki ga je Niki prodaja kot svojega. Pa ga tudi prepozna? Ne glede na količino feromonov, ki so bili v studiu gotovo prisotni, je pevka ob temeljitem ovohavanju le našla žrebca, ki je nosil njeno dišavo.
 

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578