Moskisvet.com
Joanna rada pokaže svoje mamljive obline.

Novice

Fotografija vroče Poljakinje, ki je osvojila splet!

J.V.
25. 09. 2013 14.44
0

Poljska manekenka Joanna Krupa je zaslovela z vlogo v resničnostnem šovu Prave gospodinje Miamija, pozornost pa privablja tudi kadar ni pred kamerami. Dolgonoga lepotica se je tokrat nastavila pred objektiv svojega mobilnega telefona in tik pred tuširanjem v svoji domači kopalnici pozirala za svoje moške oboževalce.

Joanna rada pokaže svoje mamljive obline.
Joanna rada pokaže svoje mamljive obline. FOTO: Instagram

Joanna Krupa - 3
Joanna Krupa - 3 FOTO: Profimedia

„Vesel ponedeljek,“ je pod fotografijo, na kateri je v ospredju predvsem njena sočna zadnjica, zapisala poljska lepotica Joanna Krupa. 34-letnica je zadnje dni veselo paradirala po Miamiju in v bikinkah razkazovala svoje poželjive obline, sedaj pa pozirala tudi pred ogledalom  v domači kopalnici. Manekenka je svoje oboževalce na Instagramu počastila z zelo vročo fotografijo, na kateri je svoje jedre prsi prekrila samo z roko, zadnjico pa nastavila v tangicah.

Dahnila usodni da

To je le ena izmed mnogih vročih fotografij slavne manekenke v zadnjih dneh. Zvezdnica in njen novi mož Romain Zago sta si namreč privoščila nekaj dni uživanja in jih preživela ob njunem bazenu. Parček je očitno še vedno v fazi medenih tednov, saj nista mogla umakniti rok drug z drugega, motili pa ju niso niti paparaci, ki so ju veselo fotografirali z varne razdalje. Joanna in Romain sta si večno zvestobo obljubila 13. junija v poročni ceremoniji, ki se je odvijala v San Diegu.

Temam o seksu se ne izogiba

Joanna je sicer v resničnostnem šovu večkrat dokazala, da ni prav nič zadržana kar se tiče pogovorov o seksu. "Ko se prijaviš v resničnostni šov ne moreš izbirati tem, o katerih želiš govoriti. To ni pravično do gledalcev. Prodajaš jim laž. Verjemite nisem vesela vprašanj o mojem spolnem življenju in obtožb, da me Romain vara. Ponižujoče in žalostno je," je v intervjuju povedala manekenka.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578